kläder och mode

min mini Natasha

mini-natasha-marc-jacobs

Tänk att det redan är söndag! Och i morgon är det tillbaka till verkligheten för oss allihop. Det kommer ta ett tag innan vi landar i ”normala” tider känns det som. För herrejösses som vi har vänt på dygnet! Och jag kan tänka mig att vi inte är de enda:) Jag kommer ihåg första veckan skol/arbetsveckan efter sommarlovet då jag var själv med barnen. Jag var på vippen att somna redan vid 17… Håller tummarna för att det bli något enklare nu dock.

Vi har haft en mycket skön helg med både hemmamys och kompishäng. Vi var och träffade våra kompisar Åse & Daniel och som vanligt blev det en helkväll med övernattning. Varför ändra ett vinnande koncept liksom? Således en helt perfekt balanserad helg. Och det känns faktiskt som förkylningen är på väg att släppa sitt grepp om mig. Hoppas, hoppas! Alba har sovit över hos sin kompis i Helsingborg i två nätter och jag antar att det är en nöjd, men rätt trött tjej som kommer hem.

Jag kom på att jag aldrig visade upp min urfina julklapp som tomten kom med. Jag hade nog tydligen varit ganska snäll ändå. Han kom nämligen med en mini Natasha från Marc Jacobs. En väska som jag har sneglat på länge då jag har saknat en mindre handväska, lagom stor för det nödvändigaste enbart.

mini-natsha-2

Jag återkommer lite senare med ett galet gott recept!

På återseende ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Suss 10 januari, 2016 at 09:00

    Snygg väska. Mysigt med såna där kvällar med goda vänner. Kram Suss

  • Leave a Reply