de där dagarna som kallas livet, fotografering, Inredning, skönhet

min timme…

ägnas i dag åt lite foto. Min timme är den då bebisen sover och de stora barnen allt som oftast underhåller sig själva en liten stund. Mannen jobbar kväll för fjärde dagen i rad och när han gör det så är han bara hemma ett par timmar på förmiddagen innan han beger sig iväg till jobb igen. Idag flyger han till Skandinavien tur och retur och är inte hemma förrän efter midnatt.

Jag började ju en fotokurs i september och är nu inne på sluttampen av den. Trodde aldrig att det skulle vara trixigt att hitta tid till en kurs på 7.5 hp men jag måste erkänna att det har varit svårare än jag trodde att få ihop den här kursen. Och nu kom Maria och tog en kaffe här så det blev ingen timme……

Men väl några minuter för att prova på lite effekter i Camera Raw som är ett grymt bra fotoverktyg. På bilden är en mascara från Chanel, den bästa jag har provat på väldigt, väldigt länge faktiskt. Den får till och med mina fransar att se långa ut, och det säger inte så lite:) Sen har jag investerat i ett riktigt rött läppstift, också det från Chanel. När man har det så behöver man inte så mycket mer.

Här är två bilder till som jag har ”lekt” lite med. Den nedan i photoshop med en sk split toning.

och samma bild som jag har pillat lite med i Camera Raw

Samma bild fast med olika uttryck. Vilken gillar ni bäst?

KRAM

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kicki Makeupartist 7 januari, 2014 at 16:19

    Gotta looove Chanel!! 🙂 Ett av mina favoritsminkmärken!! Kram!!

  • Leave a Reply