de där dagarna som kallas livet, Inredning

mina happylights och en kopp kaffe på det

Jag har fått en del frågor om var man hittar mina Happy lights. Det verkar som att de är restade på många ställen. Jag köpte mina på Borett.se och där har de åter fått in dem i lager:). Du hittar dem här

Vissa dagar kräver helt enkelt mer kaffe än andra. Idag är en sådan dag…..

Ofta hör man ju; du ska sova när din bebis sover! Men hallå, jag skulle vilja säga: Bebis, sov när din mamma sover!!! Allra helst på natten;)))) Men det blir en bra dag ändå. Bruno är nu på sitt bästa humör och jollrar och små”pratar” i sitt babygym, i dag ska vi köpa julgran och i kväll ska vi göra pepparkakshus! Julmusiken kommer att gå varm och jag kommer att dansa med barnen till Fairytales of New York med the Pouges och Kirstie MacColl. Det kan liksom inte bli bättre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stoffisen 12 december, 2012 at 13:33

  Tack flr info, jag ska kika in där ikväll.

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 13 december, 2012 at 19:25

   Gör så. Där finns en himla massa fint! Kram

 • Reply Caroline 14 december, 2012 at 11:16

  Hejsan, vart kan man hitta en sån glas cylinder som du har? Är själv ute efter ljusbollarna men har inte hittat en passande cylinder än. Mvh Caroline 🙂

  • Reply pilotfrun 14 december, 2012 at 11:42

   Hej Caroline! Jag hittade min cylinder på Granit men jag vet också att det finns liknande på Lagerhaus. Lycka till i sökandet!

  Leave a Reply