de där dagarna som kallas livet, hudvård och make up, livet i familjen, spanien, Uncategorized

morgondopp i Medelhavet och ny parfym

Ja, nu är vi tillbaka i Spanien. I går kväll när vi kom hem så kändes det just som att vi kom HEM, fast att vi är borta. Vi landade i ett 30 gradigt Malaga strax efter 19.30 och nådde vårt hus vid havet en dryg timme senare. Då hade vi varit på resande fot, barnen och jag, i tolv timmar. Det är en tuff resa att göra, men tack och lov hade jag mina föräldrar med mig denna gången. Väl hemma hade min fina man städat och fixat i hela huset, samt varsin liten överraskningspresent på min och barnens sängar♥. I barnens paket låg det fotbollskort och playmobil-leksaker. I mitt paket låg det en underbar parfym, nämligen DOT från Marc Jacobs. Jag älskar Marc Jacobs parfymer och denna är inget undantag.
dot-parfym

Efter en god måltid som K lagat, Melanzane alla parmigiana (min favvo!!) och ett glas välkyld cava så somnade jag (med kläder och smink på) när jag nattade lill-putten. Som fyller 1 år i morgon. Herregud, vad tar tiden vägen???

Vaknade upp till en underbar och varm dag här i morse och tog loppan och min pappa med mig ner till havet för ett morgondopp. Och kände att SHIT, vad vi har det bra!!!
dot2
Havet var sådär lagom tempererat och det svalkade lite, åtminstone för en liten stund.

Resten av dagen ligger framför oss so ett oskrivet blad. Förmodligen blir det fler vändor ner till havet, och om barnen får önska även till poolen.

Vad gör ni en söndag som denna?

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply mariette 18 augusti, 2013 at 09:38

  Åh, vi njuter också av vatten idag ifrån ovan . Vi har lagt gräsmatta vid vårt nya hus och behöver allt vatten vi kan få just nu. Så för att pigga till en regnig söndag piffar vi upp oss med en härlig spa dag på hemmaplan och gör oss klara för höstterminens start imorgon.
  Ha nu ett fortsatt härligt sommarlovs häng med barnen i solensland 🙂
  Kram

 • Reply Jess 18 augusti, 2013 at 12:00

  Jag försöker organisera upp denna familjen, hyrt släp, vi ska packa, sortera, till tippen, byta videokamera, vara trevliga mot varandra.. Moahahaha…… Ett sånt omöjligt uppdrag… Får se i vilket skick vi kommer ner imorgon…..Ses snart.
  Kram J

 • Reply Tina 18 augusti, 2013 at 17:52

  Underbart att få komma ”hem” till sol o värme. Blev lite in love i din topp, har redan försökt hitta den på nätet i min storlek men nope. Var har du köpt din? Kramisar Tina

 • Reply Carita Liljendahl 18 augusti, 2013 at 18:28

  Så härligt ni har det! Och så bra att du kan konsten att njuta, ta vara på nuet.
  Små presenter är aldrig fel, man ska aldrig sluta uppvakta varandra med sådana. Kramar åt er alla!

  • Reply pilotfrun 18 augusti, 2013 at 20:40

   Nej, det är så viktigt! Och jag älskar presenter. Stor kram till dig!

 • Reply Hovdamen 18 augusti, 2013 at 20:16

  Åh vad härligt det låter! Vi har mest softat i det gråmulna vädret. Nu väntar vi på att få åka till Turkiet på torsdag, det ska bli sååå skönt!!!

  • Reply pilotfrun 18 augusti, 2013 at 20:41

   Ja, det var rätt grått när vi lämnade faktiskt. Men vad härligt att ni har en resa att se fram emot!
   Kram

  Leave a Reply