de där dagarna som kallas livet

Morgonstund

har guld i mun….. Ja, denna morgonen var verkligen värd guld. Bruno och jag fick en efterlängtad sovmorgon till klockan 9. Kristian kom hem i går och därför gick han också upp tidigt med de stora barnen och körde dem till skolan. Var och åt middag med fd kollegor igår kväll så det blev senare än vanligt. Går fortfarande omkring i morgonrocken🙂 Känns hel lyxigt!!!

Det är underbart att vara alla samlade igen! Förhoppningsvis för en längre period denna gång. Mannen har fortfarande inte fått något schema vilket gör det lite svårt för oss att planera. Var han kommer att få sin bas är också oklart för tillfället vilket ger upphov till en del oro och ovisshet.

Till morgonkaffet läste jag också senaste numret av Mama där det var en intervju med Pernilla Andersson (gift med Dregen) som har kämpat fyra långa år med IVF behandlingar och den texten gjorde mig så rörd. Nu äntligen är hon gravid och de ska ha en liten en början in på det nya året. Samtidigt som jag läste det reportaget så kollade jag ner på min lilla guldklimp som låg och kämpade och tänkte på mina andra två underbara skapelser som jag har välsignats med. Visst är det väl så att man blir helt nockad av kärleken till sina barn???!!!! Att man liksom nästan går av ibland av kärlek. Att man tar det som nästan lite självklart ibland att få barn och så är det så många därute som försöker och försöker men inte lyckas. Jag tackar min lyckliga stjärna att jag har fått mina underbaringar!

Bruno har gympat i sitt lilla gym denna morgon

och innan jag visste ordet av det så hade den lille rackaren vänt sig och låg och jollrade i högan sky. Tiden går så fort!!!!

I dag känns som en så härlig dag och det är ju ingen vanlig dag. Det är ju FREDAG!!!! Jag har lite småplaner på att gör något riktigt gott att mysa med i kväll, både vad gäller mat och gotte. Jag är lite sugen på att göra mjuk pepparkaka LCHF men också lite goda juliga chokladtryfflar. Lovar att återkomma med hur det blev lite senare. En flaska sockerfri glögg har jag också handlat hemma och är nyfiekn på att prova. Lite väl tidigt att värma den såhär klockan 10 på morgonen bara så den får vänta tills i kväll:)

Trevlig fredag! Här ska bara mysas med familjen:)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Happyvardag 7 december, 2012 at 19:48

  Låter som en toppen dag vännen…Håller tummarna för att det blir ett schema snart. Ha en mysig helg….
  Kram Mia

 • Reply Anna 7 december, 2012 at 20:40

  Mysigt Rebecca!

  Tack för igår. Alltid blir man glad av att träffas! Ha en mysig kväll. Kram Anna

 • Reply Fnulan 7 december, 2012 at 22:24

  Så gott med sömn!!! Man får passa på när tillfällen ges!!

 • Leave a Reply