Okategoriserade

Mumma mumma – doftljus från Byredo

Knappt är pumparna bortstädade förrän julinspirationen sköljer över en. Och inte mig emot, av alla högtider så är julen den jag i särklass gillar allra mest. Och då mina favoritkryddor stavas kardemumma, saffran (och kanel) så tas Byredos julsatsning emot med öppna armar.

IMG_0494.JPG
Lagom till juletider släpper de nämligen en limiterad kollektion med doft av julens kryddor såsom kardemumma, ingefära och saffran som går under namnet Amber.

IMG_0213.JPG
Snyggt förpackade och med härliga dofter. I like!

K har nu varit hemma och vänt, kastat i sig lite mat för att sedan bege sig in till huset igen. Det är mycket att stå i så här på sluttampen. Och i sista sekund insåg vi också att vi var tvungna att byta plats på kylskåp och skafferi för att kunna dra ut lådorna i kylskåpet maximalt. Bläää, det gäller tydligen att inte lita helt på de rekommendationer som medföljer vitvarorna. Nu är det ju tur att K är av den sort som aldrig ger upp eftersom han spenderade ungefär tre timmar i förmiddags med att justera just skafferiet för att få det på millimetern intill kylskåpet. Sen är det ju helt underbart också att vi har bra hantverkare. Denna flytt innebär nämligen att ett av eluttagen måste flyttas och elektrikern kommer redan i morgon för att fixa.

Nu sover alla mina underbaringar och själv ska jag ta lite kväll, vilket med största sannolikhet innebär inredningsplanerade och surfande (vääääldigt slött dock) på diverse inspirationssajter.

Kram och fin kväll till er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monne 4 november, 2014 at 21:49

    Åh vad drygt med kylskåpet! Ni kan ju annars byta till ett smalare bänkskåp till vänster om högskåpet! Kram 🙂

  • Leave a Reply