kläder och mode

must haves

Höstgarderoben börjar ta form men det finns fortfarande lite plats till att fylla den ännu mer. Jag avskyr att frysa så denna höst har jag lovat mig själv att köpa fler varma tröjor och koftor. Jag har valt ut mina must haves från Ellos som återigen har bra rabatter.

must-haves-2

Favoritjeansen Julie från Twist & Tango kommer i svart och jag måste ha dem. Bästa modellen ever! En snygg, enkel vit skjorta kan man inte vara utan och den passar som handen i handsken till de svarta jeansen. En bomberjacka är veeerkligen ett must have denna höst och denna i blått är ett prisvärt exemplar. Snyggt att komplettera med chelseaboots från Gant, Ellos collection, Sneaky Steve—– och Gant. När brännan börjar falla av känns det återigen kul att sminka sig lite, snygg ögonkvartett och eyeliner från BareMinerals. Världens bästa concealer från BareMinerals är definitivt en must have för trötta ögon och parfymen Warm Cotton från Clean är en favorit året om.

Jag vill också ha en ullkappa och halsduk och vantar i kashmir. Fantastiskt bra kvalité och detta året får jag nog köpa en likadan mössa till dottern också då hon tenderade att ta min i våras:) Här är det bara att klicka på bilden för att komma till respektive produkt.

Ellos ger nu 30% rabatt på din dyraste* vara! Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-12-30. Använd koden 345403 i kassan.

Nu har vi varit på fotbollsmatch som dessvärre förlorades och dottern ska strax iväg för att prova på teater. Om det går ska B och jag sticka till gymmet så jag kan köra mitt program under tiden.

Ha en fortsatt skön söndag!
Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply happyvardag 18 september, 2016 at 21:23

  Snyggt! Köpte en svart bomberjacka för ett par evckor sedan och är kär.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/09/18/att-ta-det-med-ro/

  • Reply Rebecca 18 september, 2016 at 21:31

   Visst är det snyggt! Jag har beställt en jag med:)
   Kram

  Leave a Reply