sovrum

Något gammalt, något nytt….

Som jag skrev häromdagen så tar det ett tag att komma in i semesterlunken. När man dessutom har tre sommarlovslediga barn så blir det inte direkt att man ligger i hängmattan och plöjer pocketböcker, eller vad säger ni? Jag har dock kunnat träna fyra dagar i rad tack vare snälla grannar som har hållit ett öga på B. Igår kort distans och idag intervaller; det fullkomligt dröp om mig när jag var klar med dem. Till en början avskydde jag intervallträning och tyckte att det var ett nödvändigt ont men nu tycker jag precis tvärtom. Det är i dem som jag kan ta ut mig totalt.

Häromdagen tog vi upp lite möbler från källaren. Har haft några byråer ståendes därnere och kom fram till att det var bättre att de fick komma upp i sovrummet då vi, milt sagt, saknar förvaring.

malmbyrå

Så nu blev den tomma väggen i sovrummet som mest känts lite ödslig och tom en ganska så mysig plats. I samband med att vi tog upp byråerna så köpte vi en ny glasskiva på IKEA att lägga uppe på dem. De såg rätt tråkiga och avskavda ut. Tur att man med lite enkla medel kan råda bot på det:)

4V5A0774

Tavlan är arvegods, krukan är från DBKD och porslinsblomman fyndade jag på IKEA i höstas men den har inte riktigt kommit till sin rätt förrän nu. Jag ställde in den på kontoret och mer eller mindre glömde bort den…. Men den älskar sol och vatten och det syns ju på den.
4V5A0771

Den lilla lampfoten Trix är ett budgetfynd från Ellos. Lådan är nog köpt på Hemtex om jag inte missminner mig och boken som handlar om stil och mode är en trevlig sak att bläddra i. Till skillnad från de tegelstenar jag gärna plöjer och inte kan förmå mig att slita mig ifrån. Just nu läser jag Lucy Dillons ”A hundred pieces of me” när barnen har somnat.

Nej, nu ropar stora sonen på mig. Yatzy är framtagen och han är sugen på en match:) I morgon väntar något skoj, då ska jag nämligen möta upp lite snygga tjejor i Malmö för en tropisk afton.

Kram på er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Therese 21 juni, 2016 at 20:08

  Älskar tavlan, verkligen jättefin!

 • Reply Ljuva Magnolia 21 juni, 2016 at 21:07

  Men så fint Rebecca! Jag älskar den där sköna mixen av gammalt och nytt, superfint med tavlan.
  Vi köpte en lång malm byrå till vårt sovrum nyss, med glasskiva till. Tanken kändes först lite tråkig men jag gillar den verkligen och man kan ju blanda upp det som är plane med lite annat kul, precis som du gjort ( jag har också piffat lite med stilleben och så).
  Förvaringen behövs och det ser städat och fint ut 😉

  Mysigt med yatzy, det spelar vi med lite då och då 🙂
  Kram fining

 • Leave a Reply