spanien

när det hörs över hela stan

20130714-205247.jpg

I dag tog vi en repris på vattenlandet i Mijas, de stora underbaringarna och jag. Lite som back in the old days. Bebisen var hemma med sin pappa efter att de hade besökt doktorn och fått konstaterat något litet virus i näsan. Istället för pappan och bebisen slog vi följe med hon den där underbara och hennes döttrar. Och gissa om jag lurade upp henne i kanan?

20130714-205902.jpg
Of course I did:) Det är inte för inte min pappa brukade säga att jag hade förmågan ”att tjata liv i en död ko” när jag var barn. Man kan ju inte betala för inträde till ett vattenland, ett grymt sånt dessutom, och gå därifrån utan att ha åkt en enda rutschkana. Oekonomiskt skulle jag nästan kalla det. Men åkte det gjorde hon, och enligt döttrarnas utsago hördes hennes skrik över hela Mijas. Själv höll jag på att kikna av skratt. För det gick snabbt, rackarns snabbt. Och själv ÄLSKAR jag ju att åka kana. Förmodligen därför som jag och mina skatter stannade till de stängde. Återigen. Och vi kom dit några minuter innan de öppnade vilket blir nio timmar totalt. Jessica, förmodligen lite bedövad av chocken, lämnade tidigare.

20130714-211355.jpg
Men nu, nu har jag slängt mig på soffan och orkar snudd på knappt röra pekfingret. Känner mig helt mör i kroppen. Jessica hämtade nämligen mig och sonen (då min dotter hade sovit över hos dem) just som jag kom hem från min löptur. Hann inte ens med kaffe utan fick ta det med utsikt över rutschkanorna. Och det känns, det vill jag lova. Men så underbart, att bara hänga med mina ”stora” små och goda vänner. Och så sant som det är sagt ”ett gott skratt förlänger livet”.

Hoppas att ni har det bra, var ni än är!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hovdamen 14 juli, 2013 at 19:49

  Det låter som en helt underbar dag! Vatten o kanor är roligt även när man är vuxen!

  Kram

 • Reply VÄLKOMMEN HEM! 14 juli, 2013 at 19:52

  Haha! Vilka tokmajor ni är!! Ler när jag ser dina bilder.
  Imorgon kan jag tänka mig att några muskler du inte trodde fanns kommer att ge sig till känna… hihi.
  Kram o ha en underbar kväll!

 • Reply Jess 14 juli, 2013 at 21:25

  Månne trooooo att du hade skoj….Jisses ett sånt äventyr för en gammal tant<3
  P &K//J

 • Reply mariette 16 juli, 2013 at 05:26

  Underbart!
  Sitter här hemma, ler och känner känslan i magen av att fara fram i vattnet.
  Bilderna är så härliga.
  Ha en fin dag.
  Kram

 • Leave a Reply