träning

När det suger i träningstarmen

Ja, efter min långa och fullständigt vidriga bihåleinflammation där träning har varit totalt uteslutet har det nu börjat suga i träningstarmen. Rejält. Inte blev suget mindre av att jag häromdagen fick hem Löparboken för kvinnor (som jag fick vid en prenumeration) samt lite träningskläder som jag beställt här. Jag gillade verkligen boken, den känns lättsam och inspirerande trots att den inte innehåller särskilt mycket fakta. Jag gillar det personliga språket i boken och Jessicas och Lofsans berättelser inspirerar och sporrar.

löparboken

De karamellfärgade träningskläderna som finns härhär  och här gör mig också galet sugen på att träna. Nu till sommaren tycker jag att det är skönt att springa med shorts för omväxlings skull istället för kompressionstights.  Jag har också investerat i en grymt bra träningstopp, Shock absorber vilket var på tiden. En bra träningstopp är a och o när man löptränar. Man kan få både vävnadsskador och smärta om man inte har rätt BH. Normalt sett så håller en träningstopp i cirka två år men det är såklart beroende på hur mycket man tränar och hur ofta man tvättar sin BH.

löparboken-2 Nu är det dessutom fullt upp både på jobb och på hemmaplan med slutbedömningar, omdömen och betyg så det är inte det enklaste att hitta tid till träning men om jag känner mig bra i morgon så ska jag ut och springa en liten runda. Saknar det så otroligt mycket.

Kram

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply