de där dagarna som kallas livet

När katter får paket

Ja, det är minsann inte varje dag katter får paket. Men igår var en sådan dag. Det händer ju att jag får en del pressutskick men Rutan har minsann aldrig fått något tidigare. Men på avin som jag fick från Postnod så stod det: till Rebecca Pecci – Ruth:) Och döm om min förvåning när katten fått ett helt eget paket innehållandes nya goda ”soppor”.

Himla kul tycker jag när det dessutom ligger ett personligt brev till Ruth. Och tackar så klart för att de uppmärksammat att jag tagit efter Ruths goda stil haha. Förutom några soppor så låg det en ny fin Iittala skål till som hon kan ha till sin mat. Lite roligt för jag har flera gånger tänkt att det skulle vara roligt med en ny skål till kattmaten men inte riktigt tagit tag i det.

Nu är det ju så att Ruth är ett matvrak i ordets rätta bemärkelse och jag hade inga tvivel på att hon inte skulle gilla maten. Men att hon skulle gilla det så mycket som hon faktiskt gjorde hade jag inte kunnat förutspå. Jag försökte ta en bild på henne när hon åt men det var nästintill omöjligt.

Hon åt faktiskt som att hon inte hade ätit på ett dygn och då var det bara en liten stund sedan hon fick sin ranson. Men, men skålen slickades totalt ren och nu ligger hon nöjd och tar en tupplur på soffan här hos mig.

Tusen tack Gourmet-katten! Ruth älskade verkligen er mat ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply