de där dagarna som kallas livet, spanien

när man tar det lite softish

hatten2

I går morse åkte våra vänner hem efter att ha varit här i nästan en vecka. Själv kände jag mig trött, ni vet så där som man kan känna när det har varit lite mycket runt omkring. Men istället för att gå tillbaka till sängen, vilket lockade måste jag erkänna, så svidade jag om till träningskläder och sprang en halvmil längs med strandpromenaden. Och vips, så var tröttheten som bortblåst och vi gick och slappade vid poolen istället, familjen, jag och Ks bror. Själv hade jag med mig ett gäng svenska inredningstidningar och låg och slappade ett tag under parasollet. Helhärligt!

residence vid poolkanten
Jessica kom förbi och sällskapade en liten stund och med sig hade hon en välkyld flaska rosévin. Hellyxigt jag vet! Så där satt vi vid poolen och sippade lite rosé, pratade och hade det så där extra härligt och softish som man har ibland.
hatten3
Efter att vi hade ätit middag hoppade vi in i bilen och körde upp längs berget till Mijas Pueblo, den vita byn, och tog en god italiensk glass. Vi vill ju visa Ks bror de pärlor som finns här i närheten och Mijas Pueblo är en av dem. Bilder därifrån får ni se en annan dag. Sen hoppade vi in i bilen och körde ner längs med berget igen och hoppade i säng hela bunten.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stoffisen 1 juli, 2013 at 17:43

  Åh det ser verkligen softich ut 😀
  Can I join you?!

  Kram
  Stoffe

 • Reply Jess 1 juli, 2013 at 20:50

  Jaaa kom hit Stoffisen, jag fyller på roséförrådet 🙂 Puss

 • Leave a Reply