de där dagarna som kallas livet

Nej, men hej! 

Kul att ni hänger kvar trots att inläggen kommer med allt längre mellanrum. I en drömvärld hade jag haft tid för ALLT jag tycker om och brinner för. I verkligheten räcker tiden inte riktigt till. 

  
I höstas ändrades min lärartjänst lite och mannen har inte direkt varit hemma mer. Inte förrän nu den senaste månaden. Med mer hemma menar jag cirka fyra dagar mer hemma i månaden. Men nu stundar TRE veckors julledighet för barnen och mig och det ska bli så fantastiskt skönt. Mestadels kommer vi hänga i Ängelholm med omnejd men någon tur till vårt älskade Karlskrona kommer det också bli ❤️

Nu ska vi fira in helg och julledighet och cavan ligger på kylning. Trevlig helg på er!

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Seventeendoors 19 december, 2015 at 08:13

    Ja, det är inte lätt att räcka till i dessa tider med vårt jobb… Och en blogg på det 🙂 Men nu får vi vila…
    God Jul och Gott nytt år säger jag redan nu!
    Kram Ulrika

  • Leave a Reply