kläder och mode, shopping

November casual

Liiite mode hinns det med emellan all inrednings-och renoveringshysteri. Har faktiskt tänkt på det själv att det var längesedan jag visade upp något jag köpte här på bloggen och när jag nu fick en kommentar (tack Millan!) så kom jag äntligen till skott. Dessa nytillskott i min garderob tänker jag njuta av hela november och mer därtill.

Från vänster: snyggaste casual chic kavajen från favvo-märket Selected Femme. Faktiskt till vrakpris, eller i varje fall 50% rabatt här. Jag älskar verkligen Selected Femme, helt humana priser och kläder som står sig i kvalitet även efter många tvättar.  Ursköna och supercoola grenhängarna Fella från Vintage by Fe. Finns på många olika webbshoppar runt om, själv köpte jag mina på butik no 18 här i Ängelholm. Sen bästa t-shirtsen, också de från Selected Femme, själv har jag dem i färgerna svart och vitt, men de finns även i grått. Finns här.

Idag har vi tapetserat klart vårt sovrum i ljuvligaste rosa, och i morgon tar vi oss an sonens rum. Ser fram emot det med spänning då vi har valt en kaxig, men samtidigt lyxig och hållbar tapet till fondväggen i hans rum. Visar bilder i morgon! I morgon har vi också badrumsmöte på Kvik för att styra upp vårt badrum på ovanvåningen. Vi får hålla tummarna för att det ger resultat!

Nu lite soffhäng med mannen innan det är dags för bingen.

Kram♥

ps. ja, vi har firat farsdag här i stugan också. Bägge papporna blev ordentligt firade med nybakat croissanter på morgonen och tårta på kvällskvisten:)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply annorlunda underbara 10 november, 2014 at 07:50

  Men ååhh allt det där stod det ju Jessica på. Men jag hittar inte att de levererar ner hit?
  Och hur knäpps kavajen? Syns inte under ”slaget”.
  Kramiz

  • Reply rebecca 10 november, 2014 at 12:14

   Man knyter den på ”insidan”.
   Kram

 • Reply I mitt huvud 10 november, 2014 at 08:55

  Tapeten i ert sovrum är ursnygg!!!!

  • Reply rebecca 12 november, 2014 at 21:51

   Tack! Vi tycker också om den väldigt mycket!

 • Reply Butik Nr.18 12 november, 2014 at 14:34

  N O V E M B E R C A S U A L!

  • Reply rebecca 12 november, 2014 at 21:51

   November casual it is! Och byxorna sitter som en smäck:)

  Leave a Reply