hus och renovering, Inredning

nu går det undan….

Igår när jag åkte förbi huset så hade förutom dörrar även lister, skurklossar och element kommit på plats. Vår byggare säger att det går undan nu och jag väljer att tro honom. Jag måste göra det känner jag:)

Som ni ser håller blåregnet på utsidan nästan på att leta sig in genom fönstret. Trädgården har vi lämnat lite åt sitt öde under tiden som vi håller på att renovera och många är de buskar som breder ut sig…….

Haha, så här ser det ut på utsidan men det får bli ett senare projekt. Vi kommer inte att blir sysslolösa när huset är färdigt. Då får ni gärna komma med lite trädgårdstips:) Själv har jag inte direkt några gröna fingrar men jag gillar mycket att ha en grön och lummig trädgård, dock viktigt att den är lättskött.

Nu är den öppna spisen färdigputsad och klar och ska kalkas en omgång till sen kommer den att bli tipptopp!

Taket är också spacklat och färdigmålat. På bilden nedan är vårt sovrum och där ska inte väggarna vara kalkade utan vi har istället valt att bredspackla dem för att förbereda för eventuell färg eller tapet. Den röda tejpen är markeringen för där takfärgen ska sluta.

På vår gata i stan är det alltid fullt med bilar utanför vårt hus. Än så länge. Tänk så tomt det kommer bli där när allt är klart!

Fast det är ju inget incitament för att fortsätta att renovera direkt. Helt ärligt så känner jag mig så totalt färdig med det. Har nog aldrig någonsin längtat så mycket efter något som jag just nu gör efter ett eget hem.

Idag när jag åkte inom huset på blixtvisit efter jobbet så hade det hänt ytterligare saker, men jag hann inte ta bilder eftersom jag var tvungen att skynda mig hem för att laga middag. Det får bli i morgon istället. I huset väntade dock en trevlig leverans men det får jag visa i morgon. Kanske att det kan komma till pass när den här ljuva donnan och jag ska ses nästa vecka ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply happyvardag 30 september, 2014 at 21:28

  Så imponerad av ert engagemang och er ork. Jag skulle fått nog för läääänge sedan. Men fint som snus ser det ut att bli. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/09/29/det-basta-med-hosten/

 • Reply Katarina Althin 1 oktober, 2014 at 11:59

  Hej Rebecca!
  Grattis till ert fina hus. Ser underbart ut redan nu och tänk bara sen när det bli klart. Wow! Jag är ny läsare men har läst ikapp. Och jag ser ju att du är gift med K, som jag ju känner eftersom vi hade samma grupp av vänner ”från förr”. Nu har det gått ett par år sedan vi sprang på varandra och därför så roligt att få lära känna dig och er på det här sättet. Du har verkligen en jättefin blogg som jag ju så klart kommer att fortsätta läsa! Glada hälsningar Katarina

 • Leave a Reply