kläder och mode, shopping, spanien

ny blazer och flytt på G

Den här hösten har jag uppdaterat min garderob med ytterst få plagg. Och de jag har köpt har varit mer av basvarianten. De flesta av dem inhandlade på ZARA dessutom. Man behöver inte så mycket när man går hemma med bebis, och sen gör det väl sitt till att klimatet är som det är. Temperaturen ligger på stadiga 17-18 grader. Men häromdagen när jag var på köpcentrat så hittade jag denna snygga blazer på ZARA och kunde bara inte låta bli. För er som inte har ZARA i närheten så har de en riktigt grym webshop, levererar kläderna hem till dörren,  och jag handlade ofta från den när vi bodde i Karlskrona.

blazerkollage

 

Jag gillade verkligen både modell, passform och de lite puffiga axlarna. På 80-talet var jag galet förtjust i axelvaddar och puffärm och hade till och med en Mickey Mouse tröja med axelvaddar. Visst var det väl axelvaddar i var och varannan tröja då?! Sen var axelvaddar och puffärm så ute som det bara gick och sen, som med det mesta annat så kom det tillbaks när man minst av allt anade det. Och nu tycker jag återigen att det är hur fint som helst.

I kväll ska jag ut på middag tillsammans rektorn på Svenska Skolan och de andra tre föräldrarna som arrangerade Julmarknaden som hölls förra veckan. Vi ska utvärdera och summera lite och det ska bli väldigt trevligt. K har just åkt till skolan med Bruno, då Julian hade pingisträning på skolan och dottern skulle ha lite julmys med några klasskamrater. Själv ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen.

Hur går det förresten med julklapparna? Själv har jag/vi köpt en julklapp än så länge men det känns helt ok. I morgon efter min tennislektion (den första ever:) så ska Maria och jag åka till Marbella och julhandla.  Och flytten, ja det får ni veta mer om alldeles, alldeles snart (cliffhanger haha). Men det kommer att ske en förändring med bloggen, en väldigt positiv sådan och jag är så förväntansfull.

Hoppas att ni har en fin onsdag där ute i julstressen!

Stor KRAM på er och tack för att ni kikar in just här hos mig 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply