shopping, spanien

nya skor och La Canada i Marbella

eye shoes

Eftersom sommaren fortfarande hänger sig kvar här med bestämdhet, extremt varmt och otäckt hög luftfuktighet, går det alldeles utmärkt att kila runt i sommarskor fortfarande. Dessa skorna beställde jag härifrån innan jag åkte hem till Sverige och de hann att komma precis innan jag skulle flyga tillbaka hit till Spanien. De fanns i både beige och svart men jag bestämde mig för ett par i beige. Läs gärna det som Jannice skrev om hudfärgade skor för ett tag sedan.

skor5

Själv kände jag mig väldigt classy och snygg i dessa skor på köpcentrat i Marbella tills dess att fötterna hade svullnat lite på grund av VÄRMEN och jag fick byta till ett par lägre. Men, supersnygga, lätta att gå i och väldigt prisvänliga också. Såg att de fanns på Campadre även i dag. Tillsammans med en himlans massa andra snygga skor såsom Hunter, Ugg och Primeboots.

Köpcentrat som vi åkte till i Marbella heter La Canada och det är VERKLIGEN ett tips för er som kommer hit på semester. Förutom alla fantastiska affärer, däribland Zara home och Habitat för att nämna några så finns där AIR CONDITION och Terra Sana. Terra Sana är vår favorit sallads-bar här nere. Dock slog jag inte till på någon sallad idag utan tyckte att jag skulle vara extra nyttig och beställde en detox-juice.
skor3
Hur den smakade? Don’t ask säger jag bara. Men den var säkert ohyggligt nyttig med selleri, spenat, äpple och citron.  För att kompensera allt det nyttig beställde jag även in en skål med kryddade nötter…
skor2
….som små barnhänder genast lade beslag på.

skor1

Prinsen hade inte riktigt ro att sitta stilla utan skulle helst springa omkring själv hela tiden. Och springa i vägen för alla stressade turister som rusade fram därinne. Puh, jag hade glömt den där jaga-fasen och att ha-hjärtat-i-halsgropen-typ-hela-tiden tiden. För den här killen gillar INTE att sitta i vagn. Han vill gå. Eller allra helst springa.
skor6

Och är man nyss fyllda 1 och så här gullig så är man liksom tillåten att göra typ allt. Till och med gå omkring barfota på det största köpcentrat i Marbella med linnet på trekvart. Så det så:)

Här är ännu en otäckt varm dag och jag får nog lägga mina gym-planer på is då vi förmodligen sätter oss i bilen och åker till Nerja. Det gäller ju att krama ur så mycket det bara går ur det underbara stället.

Vad hittar ni på en dag som denna?

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Carina 22 augusti, 2013 at 06:35

  Mycket snygga skor

 • Reply Välkommen Hem! 22 augusti, 2013 at 11:44

  Dina skor är GALET snygga! Åh, du milde vilket härligt liv du lever! Marbella, sol, hav och god mat och så din tokfis på språng! Här är det inte lika lyxigt för här är det en alldeles vanlig dag med hembesök hos kund som vill göra om det mesta och fotografering av ett TRAPPHUS, som ska målas om. Så kul har jag det idag. Fast jag slutar 15.00, så jag klagar inte och solen skiner ju idag!
  KRAM! Judita

 • Reply Happyvardag 22 augusti, 2013 at 19:35

  Kollade in skorna och var på vippen att beställa. Lyckades hejda mig eftersom jag köpte nästan likadana förra året i Florida. Hur eller hur…ursnygga är dina pjucks. Ochs å din lille goding – vilken charmör alltså. Här hemma håller vi torsdagskväll och kollar friidrott på tv. Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/08/22/skolcool-rutiner-i-all-ara/

 • Reply Fia 2 september, 2013 at 13:17

  Snälla, tala om vilket märke det är på de JÄTTEsnygga skorna, finns ju inte kvar på Campadre antar jag!

  • Reply pilotfrun 2 september, 2013 at 13:41

   Hej Fia! De är av märket Eye shoes. Hoppas att du hittar dem!

  Leave a Reply