hus och renovering

Nytt boende?

20120708-104723.jpg

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så går vi lite i flytt-tankar. Vi bor i ett vackert hus i nuläget men det ligger inte i ett särskilt barnvänligt område. Således åker vi runt på visningar av både hus, tomter och nu också fritidshus.

Huset som är på bilderna ovan är ett fritidshus på 72 kvm som ligger alldeles intill havet. Och därmed också har den underbaraste utsikten… Huset ligger en bit utanför stan och det finns en massa barn i området. Nu handlar våra diskussioner här hemma därför väldigt mycket om vad man kan göra med huset, hur man skulle kunna göra det och hur mycket vi kan tänka oss att lägga ner i tid och i pengar. Och inte har vi blivit något klokare….. Vi får väl se vart det landar.

Mest av allt önskar jag att det perfekta huset på den perfekta tomten hade dykt upp så att vi slipper bygga om eller bygga till. Men det är väl bara att fortsätta drömma….

20120708-105820.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia Bark 8 juli, 2012 at 19:50

  Det är ju nästan häftigast med äldre hus som byggs om och till. Även om hantverkare inte är drömmänniskor att ha att göra med….Var ligger detta? Spännnande diskussioner kan jag tro..
  Kram Mia

  • Reply rebecca sofie 12 juli, 2012 at 10:13

   Det är superspännande och jag älskar också gamla hus med många möjligheter. Men det är så många andra mindre roliga faktorer som måste tänkas in såsom ekonomi:( Huset ligger på Skillingenäs nästan längst ut på udden. Otroligt vackert och så lugnt och skönt! Kram

  Leave a Reply