Inredning, kläder och mode, shopping

nytt från Zara

Ja, ett inlägg om dagen var det ja:) Egentligen är jag så trött att jag hade kunnat stupa i säng. Idag har jag varit på gymmet (6 träningspass på 7 dagar-känner mig rätt nöjd faktiskt), på köpcentrat, hemma med trotsig och lite småilsk 1,5-åring som kastat stolar (hör och häpna!!), hämtat barn, kört iväg med hela ligan till klubben där dottern med kompis skulle prova på modern dans/latino.  Väl där hade jag tänkt dricka kaffe med Maria men istället fick jag jaga den vilda bebin runt tennisbanorna och poolområdet. Han somnade för en liten stund sedan och snarkade faktiskt högt:) Helt slut var han.

Medan mannen är i Sverige och pratar vattenburen golvvärme och rivning av murstock så passar jag på att roa mig så gott det går, trots att jag egentligen mycket hellre hade velat vara med honom i huset. Jag tog en vända inom Zara för att spana in byxorna och skorna som jag visade i inlägget i går. Tyvärr fanns varken byxor eller skor i min storlek så jag får åka till en av de andra Zara butikerna här i närheten. Om det är något det finns gott om här så är det just Zara butiker faktiskt. Men inte gick jag tomhänt hem, nej detta är vad jag kom hem med.

Underbara stretchbyxor i beige. Jag älskar dessa byxor, de finns i en massa färger och de är bara gryyyymt sköna!

En användarbar blus, fast jag köpte faktiskt den i vitt. Dessvärre kunde jag inte hitta bild på den på hemsidan. Jag tog en M i min så att den blir lite oversized. Jag älskar blusar som inte sitter för tajt!

Ett par nya sneakers från H&M. Jag älskar verkligen dessa och med tanke på priset 99:- så har man råd att byta ut dem när de blir solkiga.

Nu ska jag svara på era kommentarer. Så himla kul när ni lämnar några rader! Tvåvägskommunikation är the thing!

Kram och sov gott!
/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Adela 6 mars, 2014 at 03:51

  Fina fynd!! Önskar också jag hade Zarabutiker i närheten;)
  Härligt vad du tränar mycket, bra jobbat! Jag måste också sätta mer fart…kör bara löpning än så länge. Och att jaga en liten är ju träning bara det i sig;))

  Kramar!
  Adela

  • Reply Piccolecose 6 mars, 2014 at 12:19

   Ja, det är riktigt lyxigt! Man har till och med börjat ta det för givet:)) Ja, att jaga den där lille vildingen gör mig helt matt emellanåt!!!
   Kram
   Rebecca

  Leave a Reply