kläder och mode, shopping

October mood

Med höstens intrång så kom också suget efter nya kläder. Som alltid så klappar mitt hjärta lite extra för det grafiska uppblandat med jeans. Kavajer har jag dille på och nu är jag sugen på en lite länge modell.

october

jeans Mathilde – Gina Tricot ⎥sjal – Marc Jacobs ⎥ Blus glas top – Sisters Point⎥ lång kavaj summer – Gina Tricot⎥ ankelboots  Pistol- Acne⎥ väska Grinolas – By Malene Birger

Kläder som dessa tröttnar jag nog aldrig på. Och min garderob har övervägande svarta och vita kläder. Visst tycker jag om att klä mig i färg också men det är i svart och vitt som jag trivs bäst. Och i jeans med riktigt hög midja. Jag har en del jeans från Gina Tricot och tycker att de håller mycket bra i kvalitén samtidigt som de är grymt sköna.

I morgon har Fnulan bjudit in till ett event i Malmö  och dit kommer även Marica som jag inte har träffat sen vi gjorde Dublin tillsammans för en månad sedan. Och faktum är att dessa donnor även ska med på vinprovningen på lördag i Kivik. Superkul!  Jag har beställt lite kläder inför helgen som jag hoppas ska hinna hit i tid…. En del av dem som finns på bilderna ovan faktiskt. Bara att hålla tummarna för att de passar.

K är iväg och flyger men kommer hem lagom till helgen vilket är skönt! Känns som en extra bonus när man får två helger i rad tillsammans hemma. Nu har han börjat i Oslo och då även fått nytt schema vilket i praktiken innebär att han kommer att vara hemma några fler dagar i månaden.

Nu ska jag nanna kudden. Überlång dag idag då vi är igång med utvecklingssamtal. Känns skönt att man kan ta sovmorgon till åtminstone 6.30 i morgon…

Kram på er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply