de där dagarna som kallas livet, Inredning, trädgård

odlarglädje

Det märks att jag har haft lite detox på sociala nätverk, inte bara har jag tagit bort FB från mobilen jag har också medvetet pausat lite med bloggen. Jag känner att det blir sååå mycket skärm ändå och med allt det andra som pågår runt omkring så är det ju definitivt det digitala man kan skära ner på. Sen har jag en annan detox på gång också, en som rör kroppen i stort. jag vann nämligen ett paket med aloe vera produkter hos Pernilla som också har en webshop där hon säljer Forever produkter.  Men mer om detta framöver för jag får suga lite på den karamellen ett tag till eftersom Åse och jag åker på SPA nästa helg och då vill jag kunna njuta ev trerättersmeny;)

odling1

 

I mina numera nyputsade fönster (K överraskade med att beställa fönsterputs förra veckan) så har ett gäng odlingskrukor tagit plats. Förra veckan så planterade nämligen Alba och jag zucchini och vattenmelon. Och tack och lov lyckades vi rädda de flesta av dem när Bruno fick för sig att de var små mini-fotbollar och började sparka på dem så det låg krukor, jord och från lite överallt. Denna onge……

odling2

 

Vi har ju ett växthus på tomten och även några odlingsbackar så om allt vill sig väl så kommer vi att ha både melon och zucchini framåt sommaren. Lovely! Sen kanske det blir någon slags hybrid också om vi råkade mixa fröna efter Bruno lilla bus. Den som lever får väl se.

odling3

 

Snorpan ritade och skrev också lite tjusigt på de krukor som (från början) innehöll vattenmelon. Finns det något charmigare liksom? Den här dagen, och helgen överlag, har bara sprungit iväg. Igår hade jag kompisar ”hemifrån” på besök som stannade över natt och förmiddagen idag spenderades på Väla. Supermysigt!  Av min kompis Monne så fick jag en portionspåse med Maybeautys Incredible Face Mask. Jag har läst och hört en himla massa om denna mask men aldrig testat så det var roligt. Nu har jag bara 1o minuter kvar så utvärderingen får i ta senare.

maybeauty

 

Bara att hålla tummarna för att barnen inte vaknar ännu, de skulle förmodligen tro att det är en rånare som har brutit sig in, för grann det är man då inte. Haha!

odling4 Den vilda bebin pratar och pratar numera. Det känns som att han lär sig åtskilliga ord om dagen. Så himla coolt! Tidigare idag så sa han: ”Mamma, sätt på min favvo Upton Funk.” Mamma, för det är min favvo.” Ungen är 2 1/2……. märks att han har äldre syskon.  Jag menar Uptown Funk och favvo är väl inte de mest frekventa orden i en halvtreas vokabulär. Det fick varje fall mig att brista ut i gapskratt. Och sen kollade vi förstår på Uptown Funk.

Hoppas att ni har haft en riktig härlig helg!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Inredning & Guldkanter 27 april, 2015 at 07:54

  Ja det är klart du inte kan börja innan din spa helg:) Kram Pernilla

 • Reply Ekenäsliv 27 april, 2015 at 08:05

  Här odlas det med. O jag tjöt till av lycka på morgonen när jag såg att luktärterna börjat komma upp redan, wieeee! Då kan jag ju faktiskt;-)
  Ha en fin måndag nu!
  Kram Anna

 • Reply Mian 27 april, 2015 at 08:51

  Söt är du – t o m i mask! : )

 • Reply Monne 27 april, 2015 at 09:47

  Hahaha nu vill vi höra recensionen av ansiktsmasken 😜

 • Leave a Reply