de där dagarna som kallas livet

oktobersöndag

Nu är vår kamin äntligen igång och den går varm här hemma. I fredags premiäreldade vi och har nu njutit till fullo av den härliga värme som den sprider. Så mysigt att se hur barnen drar fram fåtöljen och sätter sig och slappar framför den.

Processed with VSCO with m4 preset

När det är dyigt på morgnarna så är det viktigaste för mig att klädseln är bekväm och att den håller mig varm. Kommunala byggnader är inte direkt kända för att höja värmen på vintern. Tvärtom. Förra året i Västra Karup satt vi dessutom med värmefläktar inomhus för att hålla värmen.

hostinspiration

Stickad tröja i ponchomodell, klassisk skjorta i linne perfekt att ha under en tjockare tröja, stickad tröja med båthals, kappan Greta i snyggt snitt från Whyred, högre mockastövlar från Vagabond och en söt liten mössa från AKHA.  

Idag är det gråare än gråast ute och vi myser med lite tända ljus inomhus. Senare blir det kalas för två av barnen. En vanlig söndag helt enkelt. K och pappa åkte till Las Palmas igår och ska vara där en vecka då K ska flyga därifrån. Lite avundsjuk må jag säga. Hade gärna bytt detta väder mot sol och värme.

Kram & ha en härlig söndag!

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 16 oktober, 2016 at 16:18

    Hej igen,
    Vill bara säga att länkarna tyvärr inte funkar… Är ju trist när du lagt ner jobb på det menar jag.
    Kram anna

  • Leave a Reply