de där dagarna som kallas livet

Om det hade gått

Så hade jag nog kunnat tänka mig att leva i bikini. Mer eller mindre. Det är ju också nu såhär i ”slutet” av sommaren som det går att göra ordentliga bikinifynd. Som denna som jag fyndade på KappAhl. BH och trosor för under 200:- Jättesomrig och fin!
sol1

Igår hängde vi ute hos min fd kollega vid Hovs Hallar. Brunisen hade med sig sin söta kompis och de provade på att bada i deras nya pool. Det blev en hel del ”bombande” från den där stegen haha.

sol2

Vatten och en pool, det behövs inte mer än så för att hålla barnen nöjda och glada. Drömmen är så klart att ha en pool här hemma i trädgården. Det är målbilden men nu tar vi taket först och så ser vi vad som händer därefter.

Imorgon är det dags för veckans tredje löppass. Det går faktiskt rätt så bra nu. Dock måste jag ta det tidigt på morgonen så att det inte blir för varmt. Igår körde jag längre intervaller men inomhus på löpband. Ordentligt svettigt blev det ändå. Igår körde jag långa intervaller om 5 minuter. Det kändes i benen vill jag lova och flåset var på max. Men så härligt det känns när man är klar, man kan inte annat än älska det.

Har ni det bra i solen?

Kram ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply