Okategoriserade

On the road

Ikväll lämnade vi projektet där hemma och begav oss till de blekingska hemtrakterna. Det har varit att göra dagarna i ända, och maken har gått och lagt sig långt efter midnatt varje natt sen han kom hem. Själv har jag åkt på värsta förkylningen men har försökt fixa så gott det går.

IMG_0989.JPG
Härom kvällen hade min svåger med fru över för att fira lite jul tillsammans och det blev en trevlig afton som slutade med Monopol.

IMG_0991.JPG
Vi körde julbuffé med italiensk touch, och med både granatäpple och kallskuret vilket vi alla gillar. Till efterrätt åt vi hemlagat godis.

IMG_0990.JPG
Alba och jag gjorde Rocky Road häromkvällen och Mirko och Teresia hade med sig knäck och kola. Ljuvligt gott alltihop! Och behöver jag ens skriva att barnen numera har ett nytt favvospel…..

Tre förväntansfulla barn sitter här i bilen, och två lite halvslitna föräldrar som ser fram emot att komma till julpyntat hus, och en massa hemlagad julmat.

Önskar er en riktigt härlig lille-jul! Nu säger mina bihålor ifrån och jag kan inte luta huvudet nedåt mer.

Stor kram på er och God Jul ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Catta 23 december, 2014 at 21:48

  Ser mysigt ut!

  Önskar dig en riktigt God Jul & krya på dig söta.

  Kram Catta

 • Reply happyvardag 23 december, 2014 at 22:25

  Välkomna ”him” fina ni! Och ha en fin jul…..Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/23/medehavsinspirerad-lilljul/

 • Reply Camilla 23 december, 2014 at 23:53

  Hej åk och köp Sinoclear finns på apotek, det är ganska dyrt ca 289 kr men detär supereffektivt mot bihåleinflammation besvär. Jag har själv ofta problem med bihålorna och det här är enda som hjälpt.

  God jul
  Mvh Camilla

  • Reply rebecca 26 december, 2014 at 16:50

   Tack för tipset! Idag fick jag dock nog och åkte till läkaren akut. Så nu har jag fått en dunderkur med penicillin. Förhoppningsvis går det över snabbt!
   Kram

  Leave a Reply