allt som är vackert, livet i familjen

only the dead fish follow the stream

Vilken låt och vilket framträdande. Louise Hoffsten hade min röst kvällen igenom. Hon, om någon, vet ju hur det är att simma mot strömmen. Att kämpa varje dag. Att inte ge upp.  Jag tror nog inte att jag var den enda som grät en skvätt när hon fick veta att hon hade gått direkt till final och skulle gå upp på scenen igen. Så känslosamt!

För en gångs skull tyckte jag verkligen att det var både rätt låtar som gick till final och som gick till andra chansen. Barnens ABSOLUTA favorit var så klart Bananen. De tjöt här i högan sky när han gick vidare och de gav järnet framför TVn sen. Sonen var till och med lite sugen på att börja på street dance efter kvällens mello. Äntligen säger vi:) Säga vad man vill om killen men vilken show han gör!!! Anton Ewald, han med Morrissey frissan blev ny favorit hos barnen. Jätteduktig han också!

kakelugn

Kakelugnen har fått jobba hårt. Jag tände en brasa redan i eftermiddags, då jag var frusen, och sen har jag fortsatt elda hela kvällen. Mannen lämnade oss tidigare idag då han skulle iväg på jobb. Detta är tredje helgen på raken som han är iväg men som sagt, nya tider och lite annat sätt att leva. Han kommer dock hem på min födelsedag vilket känns himla fint ❤ Vi har haft fina dagar tillsammans i familjen med mycket mys och en hel del städ och röj inför de kommande visningarna. Förmiddagen i dag spenderades i ishallen där sonen spelar hockey och på ridskolan där vi kunde konstatera att dottern återigen gör framsteg efter en liten olycka innan jul då hon ramlade av. Underbart att se!

Nu sover alla barn, efter en egen liten symfoniorkesterstund uppe i badrummet. Sonen hade en infekterad mollusk, detta otyg, och skrek i högan sky för att det gjorde ont, dottern hade ont i magen och lille Bruno råkade sedan skalla storebror av misstag varpå bägge två blev helt ifrån sig. Tio minuter senare sov de alla tre. Hjärtegrynen! Den här mamman ska nu ta och röja i huset igen en sista vända innan sängen väntar. I morgon, söndag och fotboll, tennis och babysim står på agendan.

Sov så gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stoffisen 10 februari, 2013 at 12:15

  Hej fina!
  Jag kikade på melodifestivalen igår men tyckte inte att någon låt var bra, eller vinnarmaterial. Louise Hoffsten är en superduktig artist och all hennes musik ligger mig varmt om hjärtat, men tyvärr inte den från igår. Jag var väl den enda som hejade på nr 2 😀

  Kram
  Stoffe

 • Reply Hovdamen 10 februari, 2013 at 17:50

  Jag tittade faktiskt inte på Melodifestivalen. Inga barn hemma då valde vi annat. Jag nöjer mig kanske bara med finalen.

  Elda i kakelugnen låter verkligen mysigt. Det hade jag också gärna gjort.

  Kram

 • Leave a Reply