familj, Inredning, spanien

orange i puerton

Vi njuter mellan varven här, eller mest hela tiden nu särskilt då K fick ändrat sitt schema i sista minuten och kunde därmed bli hemma fram tills dess att vi åker. Som det såg ut tidigare så skulle han ha spenderat dagarna fram till på fredag i Oslo. Tack och lov att det blev ändring på det!!!

I lördags så var vi bjudna på poolparty hos våra vänner. Det var ett litet hejdå-vi-ses-snart-igen-party med alla barn. Det spelades tennis, pingis och badades i poolen till sena timmen.

Igår så sov de stora barnen över hos vänner och vi passade på att gå ut och äta i Puerto de Fuengirola. Lilleman somnade på vägen dit, så vi fick några underbara vuxentimmar där på kvällskvisten. De har på ett ganska naturligt sätt lyst med sin frånvaro de senaste åren…..

Jag passade på att ta mig en god italiensk drink med aperol.  Jag älskar verkligen bittra aperitiver och aperol har nu blivit en favorit! Min var blandad med tonicvatten och lime. Väldigt uppfriskande i värmen! Den matchade dessutom min klänning och nagellack perfekt! Orange it is!

Vi besökte Il Veliero, den italienska restaurangen som ägs av två italienska systrar.

Den ser inte så mycket ut för världen, men maten är verkligen gudomlig!

Det var så lugnt och skönt, tills dess att den lille godingen vaknade, vilket han gjorde efter att vi hade ätit upp vår mat och skulle ta in kaffet så det var helt ok ändå. Som ni ser så hade jag min nya favvo-klänning igår också. Den är otroligt skön i värmen! (Den kommer ifrån H&M för er som undrar och nu hittade jag äntligen länken, klicka här så hittar ni den:)

Kvällen avslutade sedan på bästa tänkbara sätt, med häst och vagn genom stan och den lille underbaringen var helt exalterad.

Nu har vi en massa saker som vi måste ta itu med innan K ska iväg på jobb i morgon.

Ha en riktigt härlig måndag!

KRAM 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Catta 16 juni, 2014 at 16:59

  Åh, nostalgi!! Har så härliga minnen därifrån från när jag bodde i Marbella =)

  Har klickat hem klänningen du har nu, tack för tips!
  Kram Catta

  • Reply rebecca 16 juni, 2014 at 20:22

   Vad kul! Ja, vi brukar ju gillar samma kläder;) Ser fram emot att få se bilder på dig i den. Den kommer att passa dig också perfekt!
   Kram

 • Reply Fnulan 16 juni, 2014 at 20:20

  Vacker du är <3

  • Reply rebecca 16 juni, 2014 at 20:23

   Tack söta du! Har glömt bort hur man sminkar sig;) Här får man ju brännan naturligt.
   Kram

  Leave a Reply