Inredning, kläder och mode

Outfit & sängnytt

Jag älskar när Ellos kör sina rabattkoder med 300:- rabatt. Denna omgång har jag beställt lite nytt till sängen och en ny härlig långkofta nu när jag snart är tillbaka i kalla Sverige igen. Allt jag beställde denna gång kom faktiskt från Ellos egna kollektion. Tycker att de har många guldkorn i deras egna kollektioner.

300kronor

Överkast och kuddfodral Joelle med våffelvävning. Jag har handdukarna från samma serie och de är bara så sköna. Särskilt på sommaren. En lite högre lampfot i svart marmor blir perfekt på byrån i vårt sovrum. De svarta sneakersen (som det dessutom är rea på just nu) i skinn är ett superköp. Jag köpte mina förra hösten och de är verkligen toppen. Den långa koftan i mohairblandning kommer jag förmodligen att bo i:) Har några liknade koftor och de går man ju runt i tills dess att solen är tillbaka i Sverige. Även den V-ringade toppen kommer från Ellos egna kollektion och jag gillar att den ser ut att sitta aningens tajtare vid magen. Vissa blir bara lite för stora och lite fel. Håller tummarna för att denna blir bra.

Om du vill utnyttja erbjudandet med 300 kronor rabatt vid köp för 900:- + fri frakt så anger du koden 355429 i kassan.

Här skiner solen som mest och jag ska just till att sätta igång med lite spagetti och köttfärssås efter önskemål från barnen.

Kram
/Rebecca

[inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply