de där dagarna som kallas livet, familj, hus och renovering, Inredning

på plats….igen…..

Jo, igår flyttade vi igen. Vi börjar likna (och känna oss som) travellers. Det är lätt hänt att man gör det när man har levt i kappsäck i två månader. När man blir överlycklig och nästan jublar över att ÄNTLIGEN få hänga upp sina kläder på galgar och vika ner sina kläder i lådor. Inte för att jag är färdig med allt ännu det ska ni inte tro:) men jag är på god väg. Lagom till att vi skulle städa ur våra vänner hus igår och flytta in i huset som vi kommer att hyra nu i någon månad framöver så drog K iväg ner till Spanien för att jobba. Det var bara att bita i det sura äpplet, slänga ut ungarna på studsmattan, städa för glatta livet för att sedan återigen packa Sharanen proppfull och köra till huset. Nu låg det så pass nära våra vänners hus att barnen kunde ta sina cyklar. De fick faktiskt inte plats i bilen:)

Väl på plats var det bara att gå fram och tillbaka till bilen tills allt var inställt i huset (och mina armar började kännas som gelé) och påbörja process komma i ordning. För att idag åka med barnen först till inskolning på dagis, fritids och tandläkare.

På kvällen tog jag det något lugnare och min väninna Marianne, vars hus vi har bott i, kom över med sitt gäng barn och jag stekte biffar med fetaost. Vi tog varsitt glas Rioja och gladde oss över rikedomen att kunna bo så nära att vi numera faktiskt kan gå emellan varandra. Kläderna och resten av prylarna har fått vänta.

Innan K drog till Spanien igen så hann han faktiskt kalka klart hela bottenvåningen vilket gör att det känns såååå mycket ljusare och finare. Tyckte spisen blev himla fin också!

Nu ska jag läsa igenom några papper, gå över huset och saker som vi behöver i morgon när inskolningen fortsätter och sedan ska jag krypa ner jämte bebisungen som numera kan kalla sig dagisungen.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply happyvardag 11 augusti, 2014 at 21:39

  Du är verkligen beundransvärd. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/11/det-dar-med-en-varm-kropp/

  • Reply rebecca 13 augusti, 2014 at 20:50

   Du är fin Mia! Fast beundransvärd vet jag inte om jag är. Jag gör bara det som måste göras:)
   Kram

 • Reply Anette G 12 augusti, 2014 at 20:49

  Jösses vad ni sliter! Måste bli ett himmelrike när ni får flytta in i ert egna hus och packa upp allt.

  • Reply rebecca 13 augusti, 2014 at 20:50

   Ja, jag längtar tills jag håller på att bli tooookig!!!
   Kram

 • Reply Helen 13 augusti, 2014 at 10:32

  Var får du din energi ifrån?? Du har verkligen mycket att stå i!
  Kämpa på men ta det lugnt mellan varven! Huset kommer bli fantastiskt fint, kul att se bilder därifrån!

  • Reply rebecca 13 augusti, 2014 at 20:52

   Tja, ibland känns det som att den hämtas från tårna:) Skämt åsido, ibland känner jag att jag bara vill lägga mig ner och låta någon annan ta över men faktiskt känns det som att det har funkat himla bra. Fler bilder kommer snart.
   Kram

 • Reply Monne 13 augusti, 2014 at 20:32

  Hej vännen!
  Vilken underbar bild på dina tre små sötnosar! Du/ni har verkligen tusen järn i elden och jag tycker du är helt enorm som klarar att styra skutan! Hoppas inskolning, skolstart och jobbstart går galant nu! Kram kram

 • Leave a Reply