de där dagarna som kallas livet, Inredning, le piccole cose

På språng…

Med en 1 1/2 åring i huset är man ständigt på språng. Så mycket det finns som väntar på att bli upptäckt, bakom varje hörn, i varje pool, på varje stol och på tennisbanan.

Det enda den här lille kille ville göra idag, var att springa i full fart mot den stora poolen och därefter in på paddel-banorna. Det är tur att kondisen är bra;) 

Idag är det dock inte bara Bruno som har varit på språng utan det har vi varit allihop. Först dotterns ballet som var en extraklass nu inför jullovet, till supermercado för snabbshopping och därefter direkt till tennis på klubben, inte för oss men för barnen. Nu är jag och de två yngsta hemma. Mannen skulle på tennisturnering och sonen skulle leka med kompis.

Idag är det en strålande dag här nere, temperaturen visade på en 18-19 grader och strålande solsken. Uppe på klubben spelade alla tennis i shorts och linne. Det känns verkligen som en varm, svensk vår när den är som bäst. Klimatet här är fantastiskt! Och basketkängor fungerar ypperligt! Några varma vinterstövlar behövs inte.

Jag vill tacka så himla, himla mycket för ert varma bemötande här på FEMME. Och för alla era hälsningar, både på bloggen, instagram och på facebook. Det känns överväldigande! Stoooor kram till er allihop! Inom kort kommer jag att lägga upp ikoner till facebook, instagram och bloglovin, men tills dess så hittar ni mig på instagram  om ni söker på lepiccolecose1 och här på facebook. Bloglovin funkar numera också, tryck här så kommer ni rätt.

Nu ska jag steka pannkakor till barnen och omelett till mig!
Ha en riktigt fin lördag!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply happyvardag 21 december, 2013 at 22:18

  Så himla skoj Rebecca! Jag läser de flesta bloggarna och tycker att denna portalen är bäst. Du passar så bra in. Hoppas allt är bra med er inför julen. Kommer mor och far ner till jul? Blir lite avis på de där 18-19 graderna. Här har den tjocka, gråblöta yllefilten bäddat in oss ordentligt. Kram och ha det bäst…
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/12/21/jultraumat-som-uteblev/

 • Reply malin 30 december, 2013 at 17:55

  Så himla härligt att du hittade till mig så jag kunde hitta till dig. Det finns så många härliga bloggar å jag är glad att jag hittat till din också 🙂

  Hoppas du får ett riktigt gott nytt år!

  Kram Malin

 • Leave a Reply