Inredning, kök, matrum, sovrum, spanien

På tal om de där stolarna

…så fick jag faktiskt syn på en riktigt snygg bild igår. Så snygg att jag måste dela med mig till er. För detta inspirerar mig och jag tycker det är så galet fint att jag blir alldeles varm i hjärtat.
20131025-085158.jpg
Bredvid sängen står en en gammal nött Thonet-stol, med en trave böcker på. På golvet ligger en renfäll som mjukar upp allt det vita. Klädställningen med bara några få plagg och sen den subtila lampan som hänger ner. Me like a lot!!!Den här bilden åker rakt ner i min inspirationsmapp. Rummet tillhör en Solnalägenhet som ligger ute till försäljning.

Fler bilder på lägenheten följer här:
20131025-085228.jpg

20131025-085248.jpg

20131025-085347.jpg

(Tipstack till Husligheter)

Fredag mina vänner och veckans allra bästa dag. Så mycket kul hände här just nu och jag kan ju nu avslöja vad det är jag har gjort denna veckan. Juditha tyckte ju att jag skulle döpa om bloggen till cliffhanger;) haha. Jag har faktiskt jobbat med en text till ett badrumsreportage som ska publiceras, till en början i en tysk tidning och sen förhoppningsvis i en svensk också. Och nej, jag kan inte tyska utan jag har skrivit texten och sedan är det någon som översätter den på tyska. Riktigt, riktigt roligt var det!

Vi åker förmodligen till Marbella en runda. Vårt nespressokaffe är slut, har varit det ett tag nu men nu är vi så less på att dricka instant coffee. Dessutom är jag på jakt efter några saker som jag tror kan finnas på det stora köpcentret La Canada och Habitat.

Ha en riktigt härlig fredag!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Välkommen Hem! 25 oktober, 2013 at 07:39

  Äntligen!! Så det är DET du haft för dig! haha! Så KUL! Hoppas vi får se reportaget här på bloggen senare 🙂
  Massa snyggt du visar idag- kan tänka mig allt på de där bilderna, yes please!
  KRAM och ha en härlig till till Marbella!
  Judita (utan h) 😉

 • Reply Catta 25 oktober, 2013 at 09:37

  Snyggt, mycket i min smak 🙂 Och vad kul med reportage!

  Jag har bott i Marbella, jobbat på Harleys nere i Puerto Deportivo haha, för ca 10 år sedan =) Min vän bor kvar med sin familj, kan sakna både henne och Marbella så in i norden ibland.

  Ha det gott!
  Kram Catta

 • Reply Adela 25 oktober, 2013 at 13:09

  O yes vad kul med reportaget!
  Ursnygg lght med…man får helt enkelt lust att buda!:)

  Kramar
  Adela

 • Reply lingonberrie 26 oktober, 2013 at 19:31

  Tack för inspirationen. Jag är helt lost i kväll och måste nog gå in på pinterest en stund. 🙂
  Ska bli kul att se vad du gör med thonetstolarna.
  kramar och ha en fortsatt fin helg

 • Reply LIFESTYLE by Sessan 27 oktober, 2013 at 18:46

  Det där var verkligen super snyggt!! Sällan, mycket sällan kunde jag tänkt mig en rakt av copycat, men det där var omg alltså. Å så den där mattan *dröm*

  Härlig inspiration

 • Reply Daniella 28 oktober, 2013 at 19:33

  WOW, vilket kap! Kul!!

 • Leave a Reply