hus och renovering, Inredning, vardagsrum

På vardagsrumsfronten intet nytt

Är det inte en ynnest att få somna med vetskapen om att det inte är någon klocka som ringer och väcker en tidigt på morgonen så säg! De senaste veckorna har klockan ringt varenda morgon trots helg och ledighet eftersom gympatävlingar, fotbollsträningar och matcher har avlöst varandra. Ljuvligt var det även att den lilla vaknade strax efter 7 då han, något motvilligt ska erkännas, gick med på att ligga kvar och morna sig en stund.

vardagsrum-3

Idag har vi inga direkta planer utan ska ta dagen som den kommer. Jag hade planerat för en löptur men vet inte om det är möjligt då B just nu inte alls vill bli lämnad någonstans. Lite svårt det där för tillfället faktiskt.

vardagsrum

Men då jag har hade idel tvätt och plock att fixa med så lär vi oss hålla oss inne här en bra stund. Känns som att man stundtals inte gör något annat än att plocka:)

vardagsrum-2

 

Vid tillfälle passar jag också på att plocka fram kameran för att lära mig mer om hur den fungerar. Verkligen så kul det där! Och det är skillnad på att ha en fullformatskamera; det kommer ta ett tag inna jag har lärt mig knepen. Dessutom håller jag fortfarande på att lära mig att använda fotoredigeringsprogrammet Lightroom istället för Bridge.

vardagsrum-4

Jag måste förresten passa på att tacka för alla fantastiska boktips som jag har fått!!! Härligt att höra att ni är så många som kan tipsa om bra böcker. Jag har beställt arvet efter dig och en bok av Lucy Dillon på engelska. Dock vet jag inte riktigt vad Bokus sysslar med då jag beställde snabbleverans måndags och fortfarande inte sett rökan av dem. Men nu verkar det som att de är på ingång. Strange!!

vardagsrum-5

Önskar er en riktgt härlig Valborg. Själv ska barnen och jag hem till några vänner och softa och umgås.

Kram på er ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply