kläder och mode, shopping, spanien

paint it BLACK & ett litet tips

moheda3

gör jag just nu. Naglarna alltså. Men det är inte bara på naglarna jag vill vara svart just nu. Nu när vindarna har svalnat av lite även här på solkusten så vill jag lägga allt färgglatt åt sidan. Med kläder och accessoarer är det enkelt, med väggarna lite svårare:)

Parfym Flora⎥ Gucci, Svart nagellack ⎥ O.P.I, örhängen ⎥ den lokala marknaden, Glasögon ⎥ Gina Tricot, Skärbräda ⎥ IKEA, Clogs ⎥ Moheda 

 

När jag var hemma i Sverige i somras så snubblade jag över de snyggaste trällor som jag sett på länge. Ett par Betty från Moheda.

moheda4

Jag blev glatt överraskad då jag mest har förknippat Moheda med de där vanliga svarta trätofflorna som min svärmor brukade ha på fötterna. Jag gick in på deras hemsida och botaniserade och såg att de faktiskt hade flera olika modeller i flera olika färger. Riktigt snygga och till fördelaktigt pris dessutom. Så det är dagens tips! Här i Spanien kan man ju dessutom gå med dessa sköningar läääänge än!

Men, i morgon, eller rättare sagt i natt åker vi till Sverige och Bjäre för att fortsätta vårt letande efter hus/tomt. Och här på kvällskvisten så slog det mig att lilla sötingen inte har någon jacka. Inte en endaste. De lämnade vi i Sverige när vi for i maj och där är de kvar, nedpackade. SÅ för en dryg timme sedan sprang jag runt köpcentret här och letade efter en jacka. Efter att ha spungit vad som kändes som ett maraton genom butikerna så hittade jag slutligen en superfin på Zara som fick följa med hem.

zara jacka och

(Och tydligen så halkade det med en tröja också…. De har SÅ mycket fint till små söta bebispojkar!)

Efter att jag hade köpt jackan så sprang jag även inom Supermercado för att handla lite barnmat att ha med på resan samt för att bunkra upp lite inför ”Zios” ankomst. Nu om en stund så kommer nämligen  barnens fabror som ska vara här med de stora barnen när vi åker till Sverige. Det är lite skillnad att gå och handla här klockan 21.30 på kvällen och hemma i Sverige. Här var det fortfarande fullt av småbarn inne i mataffären, en hel del sprang runt, andra låg och sov i sina vagnar. Men det var väldigt många familjer som var och gjorde sin storhandling vid den tiden. Lite kul med alla de kulturella skillnaderna. När jag närmade mig lekparken, som ligger vid vårt hus, så såg jag att det fortfarande var barn där också och de tillhörande caféet var fortfarande öppet.

Vad gäller teet som jag skrev om igår, Manasul, så har jag inte märkt någon större skillnad. Förutom kanske att jag var otroligt hungrig när jag vaknade i morse. Fast det brukar jag iofs vara så det behöver inte nödvändigtvis ha något med teet att göra. Efter frukosten så stack jag till gymmet och sprang 7,5 km på löpbandet . Det kändes himla bra! De senaste veckorna har jag kommit iväg till gymmet i varje fall två gånger/ vecka och det känns riktigt, riktigt skönt. Målet är att det ska bli tre:)

Nu ska jag dejta John Blund en kort stund innan klockan ringer om några timmar.

Ha det bäst!

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply dianasdrommar 18 september, 2013 at 04:23

  Gillar svart :), välkommen hem kram Diana

 • Reply Jess 18 september, 2013 at 06:19

  Lovely. Hoppas nu ni får det bra, vi ses igen till helgen. Och hoppas M fick mitt mobilnr. Lycka till vännen.Kramiz
  http://www.annorlundaunderbara.com

 • Reply LIFESTYLE by Sessan 18 september, 2013 at 07:02

  Va läckert stileben!! Dom där ”träskorna” som vi kallade dom när vi var små, dom är ju nostalgi så det håller. Har klämt på sådana två somrar nu, men så vet jag ju hur känslig ryggen är för ”stumma skor”.

  Minns hur man sladdade fram med blank sliten sula i ungdomen *Nostalgi*

  Massa kramar till dig finaste

 • Reply Adela 18 september, 2013 at 09:48

  Snyggt med svart och fint stilleben, du får verkligen till det;)
  Vad mysigt med en tripp till Sverige och leta nåt så kul som boende! Lycka till!

  Kram
  Adela

  • Reply pilotfrun 18 september, 2013 at 13:49

   Tack snälla, söta du! Ja, det är verkligen spännande med hus och tomt. Mycket att tänka på bara och kniviga beslut att fatta.
   Kram

 • Reply Petra Nymans Dagbok 18 september, 2013 at 13:31

  Är ni inte i Spanien nu? Åh vad jag längtar ner till vårt hus i Nerja! Ha en härlig Lill-lördag! Kram Petra

 • Reply Stoffisen 18 september, 2013 at 16:44

  Svart är alltid snyggt oavsett aw elller ss 🙂
  Funkar alltid

  Kram
  Stoffe

 • Reply Ulle 18 september, 2013 at 19:05

  Får man fråga varför ni inte har kvar huset i Blekinge? Kram

  • Reply pilotfrun 21 september, 2013 at 07:08

   Absolut! När vi flyttar tillbaka till Sverige igen så behöver vi bo nära en stor flygplats så att min man på ett enklare sätt kan ta sig till och från jobbet. Från Blekinge tar det dryga tre timmar att exempelvis ta sig ner till Kastrup vilket hade gjort det omöjligt för oss. Så nu när vi letar hus så är det i Skåne!
   Kram

 • Reply rektorskan 18 september, 2013 at 19:13

  Hej söta du…..Paint it black är ju vårt favvolags strof, har du gått och blivit AIK:are vännen? Hihihi….Skorna är riktigt nostalgiska och snygga, jackan är supersnygg. Du har fantastisk smak. Res väl och lycka till i Skåneland….Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/09/18/om-du-ramlade-ner-i-min-livsvarld-just-nu/

  • Reply pilotfrun 21 september, 2013 at 07:09

   Tack Mia! Ja, vi får hålla tummarna för att det var en lyckosam tur:) Än är inget klart men resan gav oss vääääldigt mycket:)
   Kram

  Leave a Reply