Inredning, spanien

Påsken i Spanien

Jodå, påsken och påskharen kom ända hit till oss i Spanien. Precis som jag upplevde med julen så har det varit ganska svårt att få de rätta känslorna att infinna sig. Spanjorerna är inte särskilt mycket för pynt och det har inte märkts av någon påskstämning på något annat ställe än svenskaffären där det har sålts ägg och dylikt. Här är inte alls så kommersiellt som det är hemma och här är det mer fokus på den religiösa betydelsen. Själv älskar jag ju pynt och allt som hör både påsk och jul till så jag har så klart saknat det!!

Gårdagen spenderades tillsammans med familjen Falkdahl och faktiskt hade påskharen varit här ute vid poolen och lämnat stora, fina påskägg till barnen.

Påskharen hade till och med varit så snäll att han hade lämnat kartor till barnen så att de enklare skulle hitta sina ägg:)

Brunisen fick hjälp av Albin att hitta sitt ägg och Julian och Emil hjälptes åt att leta.

Mannen och jag lyckades fastna på bild tillsammans också. Det är ju inte särkilt ofta som det händer.

Relativt fint väder var det men det blåste verkligen så det heter duga!

Och det får man ju passa på att utnyttja:) Vi kände oss som fångade av en stormvind! Håret blåste verkligen åt ALLA håll. Efter att barnen hade fått sina ägg och försökt sig på att måla några också så begav vi oss till en av våra favoritrestauranger här som heter La Farola där vi intog världens brakmiddag. Fantastiskt gott och det var två familjer som rullade hem framåt midnatt. I dag har vi en sån där superskön slappedag, VÄLDIGT välbehövlig!!! Och i kväll blir det en tidig kväll då morgondagen är skoldag som vanligt. Här är inte annandag påsk någon helgdag.

Hoppas att ni haft en riktigt fin påsk med massa god mat och gott sällskap!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Catta 20 april, 2014 at 20:14

  Åh, vilka fantastiskt härliga bilder, och vilken grym skattkarta! Så där såg INTE mina ut, jag gjorde 3 tycken skitslarviga (de fick leta efter två ytterligare kartor innan de hittade skatten), men kul hade de!

  Du är fantastisk vacker måste jag säga!
  Kram Catta

 • Reply lifessilverlining 20 april, 2014 at 21:00

  Vad fina ni är ni två du och mannen och du o vännen! vad tråkigt att inte ha helg i morgon. Glad påsk ändå och stor kram Pernilla

 • Reply VÄLKOMMEN HEM! 20 april, 2014 at 21:01

  Ååååh så fina ni var på den där bilden!
  Vilken härlig dag, tänk så mycket kul du får uppleva där i Spanien! Lovely!
  Stor kram och ha det fint vännen!
  Judita

 • Reply Vitae Stilo 20 april, 2014 at 22:26

  Vilken fantastiskt härlig sommarbild på Er två. Jag är glad att solen har skinit på oss under helgen, men den ser ut att ha skinit på dig under en längre tid, vad fin och fräsch du ser ut.

  Kram
  Helen
  vitaestilo.se

 • Reply Tess - Svengelska Huset 21 april, 2014 at 06:03

  Det både låter och ser ut som att ni hade en helt fantastisk påsk! 🙂

 • Reply Carita Liljendahl 22 april, 2014 at 10:38

  Härliga bilder! Och så underbart med både skattkarta och stora påskägg för barnen. Ljuvlig miljö du lever i!

 • Leave a Reply