Inredning, matrum, Okategoriserade, påsk

påskinspiration

Ja, nu börjar det närma sig påsk. Helt galet vad tiden bara springer iväg! Än har vi inga direkta planer för påsk, dock är K ledig vilket känns bra att veta. Nu har han jobbat mycket på sistone och åkt till Sverige för att kolla till bygget på sina lediga dagar. Det känns så skönt att ha mamma och pappa här som hjälper mig dra runt allt här hemma. Barnen har aktiviteter i stort sett varje dag, och de ska hämtas och lämnas och hämtas och lämnas så det blir ett evinnerligt körande. Min pappa, som är skicklig på att laga mat, har skämt bort oss med dukat bord de senaste dagarna vilket verkligen uppskattas.

På tal om dukat bord så hittade jag den här inspirerande påskdukningen hos Hemtex, som duktiga stylisten Johanna Flyckt Gashi står bakom. Ännu ett lyckat bloggsamarbete med andra ord.

Själv blir jag mer än sugen på att duka upp till påskbord när jag ser dessa bilder, men här i vårt spanska hyrda casa så har vi påsk året om. Inte på bordet då utan väggarna är pippigula och det är inte utan att jag börja längta mer än någonsin efter vitputsade och kalkade väggar:) Jag gillar att man vid dukningen på bilderna ovan har lagt fokus på rosalila pasteller istället för att lyfta fram något skrikigt. Dukningen är stillsam och inbjudande och också gulligt att använda ett färgat ägg till att sätta placeringskorten på.

[Bordstablett Thea 39:-, äggkopp Hen 59:-, skål squirrel 79:-, samt vas Laura 199:-, allt från Hemtex]

Sov så gott!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Catta 3 april, 2014 at 09:01

  Ååååååh, jag längtar ihjäl mig efter påsken, så mysigt!
  Jag ska vara på Hönö, där är traditionerna stora och det tävlas om den största påskbrasan! Helt galet, men kul =)

  Önskar dig en lovely dag snygging =)
  Kram Catta

 • Reply Ambienti 3 april, 2014 at 09:12

  Jätte snyggt! Den söta lilla skålen med ekorren ska jag kolla in när jag ska in till stan lite senare i em…:)
  Jag tycker att påsken är så mysig. Det är så härligt att duka och pynta med vårblommor och ljusa färger som gör en glad – och så är det lite mer relaxed och inte så många ”måsten” som vid t ex julen!
  Ha en fin dag!
  Kram
  Christina

 • Reply Ambienti 3 april, 2014 at 09:14

  Jätte snyggt! Den söta lilla skålen med ekorren ska jag kolla in när jag ska in till stan lite senare i em…:)
  Jag tycker att påsken är så mysig. Det är så härligt att duka och pynta med vårblommor och ljusa färger som gör en glad – och så är det lite mer relaxed och inte så många ”måsten” som vid t ex julen! Härlig tid att vara ledig, njuta, umgås och ha det skönt…
  Ha en fin dag!
  Kram
  Christina

  • Reply Piccolecose 3 april, 2014 at 21:11

   Jag gillar också ekorrsskålen, den är superfin!! Idag har jag faktiskt handlat lite blommor, dock inga påskblomster utan det blev ett fikonträd i miniatyr:)
   Kram

 • Reply Ambienti 3 april, 2014 at 09:16

  Oj, det blev visst dubbla kommentarer…förlåt att det blev lite snurrigt! 🙂
  Kram
  Christina

 • Leave a Reply