DIY/crafts, Inredning, påsk

Påskpynt och påskpyssel

Ja, nu är det inte långt kvar till påska. Satt och kollade igenom gamla blogginlägg och för exakt ett år sedan så hade jag redan påskpyntat hemma, med gula ranunkler och DIY-piffade ägg. Ja, vissa av er känner nog igen bilderna…..

Svart, vitt med gula inslag. Och alldeles sådär lagom påskigt i mina ögon. Jag längtar så till jag får packa upp allt det där glaset som jag har samlat på mig över åren. Something old, something new ni vet…..

Här blir det nog inte så mycket målande av, får köpa mig lite blommor istället. Sen har jag faktiskt stått och hållit i paket med vaktelägg många gånger. De är så vackra med sitt kamouflerade skal. Kanske att jag slår till.

Har ni börjat påskpynta ännu?

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 21 mars, 2014 at 21:29

  Alltså sååå smakfullt pyntat!
  Helt o hållet i min smak:)
  Sparar i min Pinterest 🙂
  Kram Anna

 • Reply Gunnar-Fredrik 22 mars, 2014 at 12:36

  riktigt fina ägg, snyggt du har pyntat åren innan, själv jobbar vi så mycket så vi nästan inte är hemma, så det blir inte så mycket pynt tyvärr, men några ägg och lite ris kanske det blir 🙂

 • Leave a Reply