Inredning, vardagsrum

Petra Tungårdens lägenhet till salu

Nu ligger Metros Petra Tungårdens lägenhet ute till försäljning och my god vilken våning!! Jag svimmar nästan när jag kollar på bilderna. Så grymt snyggt. Jag gillar lägenheten för den är fantastisk, men än mer så gillar jag Petra stil för den är så perfekt avvägd. Hon blandar marmor, mässing, nytt och retro på ett sätt som jag är otroligt svag för.

petra1

Den här lägenheten är utan tvekan veckans mest ombloggade lägenhet. Nu är ju denna lägenhet på tok för lite för oss, men annars hade jag lätt kunnat packa ner lite kläder och flytta in bums. Jag köper stilen och stylingen rakt av! Spegeln till vänster i bild är lite av en dröm för mig då jag har gått och suktat efter en sådan i flera, flera månader men kan inte riktigt komma underfund med om den får plats eller inte. Eller rättare sagt om jag har något bra ställe att placera den på, för plats det får den ju……. Vi har ju dryga 200kvm hus så det vore ju en lögn. Men till en sådan masterpiece vill man ju liksom hitta den absolut bästa platsen.

petra4

Härligt rundat kök och visst ser väl lägenheten större ut än 54 kvm?

petra3petra2

De snygga sänglamporna som skymtas kommer från Buster + Bunch (som jag heeeela tiden lyckas blanda ihop med Punh & Judys – ni vet puben i Covent Garden:)  Även dessa lampor har jag varit aspirant på men kom aldrig riktigt till skott.

petra5

Om ni vill se fler bilder på lägenheten så kan ni klicka här

Själv är jag galet trött efter en lång dag som avslutades med föräldramöte på skolan.

Kram & sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply JUNITJEJ 24 september, 2015 at 19:23

    Verkligen en fin lägenhet!

  • Leave a Reply