Uncategorized

Pilotfrun blir till…

Välkommen hit! Och vad kul att du tittar in här hos mig på min ”nygamla blogg”. För det är precis samma blogg, bara det att den har bytt namn och den har också bytt adress. Jag kommer att fortsätta att blogga om samma saker som jag har bloggat om förut. Jag har också lyckats med att lägga in alla gamla inlägg på denna bloggen så allt jag har skrivit tidigare, och det som ni har skrivit finns kvar!!! Det tycker jag är det allra bästa.

Jag kände att jag växte ur wordpress.com formatet och ville börja experimentera lite på egen hand, vilket jag kan göra när jag programmerar själv. Jag är väl lite ”datanördig”, och tycker det är sjukt kul att sitta och knåpa med en hemsida, design, layout osv. Nu är denna blogen bara i sin linda och jag hoppas att jag kommer att lära mig en himla massa på vägen. För om det är något jag gillar så är det att lära mig nya saker:)

Själva ordet Pilotfrun är något som jag har levt med ganska länge:) och som jag har skojat om med mina kompisar. Att jag har lagt mig till med epitetet piccolecose och döpt om bloggen handlar inte på något sätt om att jag nedvärderar mitt eget yrke eller mig själv utan det som det handlar om är att min mans yrke är något som påverkar vår familj och hur vi lever i allra högsta grad. Och då menar jag inte på något glammigt sätt utan ur ett familjeperspektiv där jag väldigt ofta är själv med tre små barn och hus som behöver tas om hand.

Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig på min resa.

Kram på er alla fina!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Monne 12 november, 2012 at 15:32

  Hej kompis! Vad duktig du är med ditt bloggande – och vilken snygg sida du fått till! Vi ses nästa vecka. Kram kram

  • Reply pilotfrun 13 november, 2012 at 07:26

   Tack vännen! Kul att se dig här:) ses irl nästa vecka;) Kram

 • Reply Anna 12 november, 2012 at 16:41

  Hej sötis!

  Grattis och poff i champagnen! Premiären och fortsättningen kommer att gå lysande för duktiga du och dina fina sida! Kram och puss Anna

  • Reply pilotfrun 13 november, 2012 at 05:45

   Poff, poff söta du:)) puss & kram

 • Reply Happyvardag 12 november, 2012 at 18:46

  Och nu är jag här……Kram Mia

  • Reply pilotfrun 13 november, 2012 at 05:37

   Och superglad är jag för det!!! Kram

  Leave a Reply