Uncategorized

piccolecose på facebook

Ja, medan bolognesen stod och puttrade på spisen och rödvinet i köttfärsen skulle reduceras till hälften, så fick jag tummarna loss att skaffa en egen facebooksida till piccolecose.

Facebook

 

När jag skaffade den så funderade jag ett ögonblick på om facebook har tappat sin status som ”det sociala mediet”. Vad tror ni? Det har ju kommit upp så många andra vid sidan om som instagram, som faktiskt verkar vara det som är mest i ropet nu, pinterest och twitter för att nämna några. Själv har jag varit facebookanvändare sedan 2005 eller 2006 och kollar av facebook varje dag men jag finns också på instagram och pinterest (som jag dock inte riiiktigt har kommit igång med:) Ja, det finns nog ett twitterkonto någonstans också som mest samlar på sig spam och skräp då det liksom inte används.

Men vill ni så är ni varmt välkomna att gilla min sida på facebook och för att komma till den så klickar ni här

Nu ska jag stänga ner laptopen och kasta mig över de magasin som K plockade upp i Köpenhamn tidigare i dag på sin flight dit. Snälla, gulliga Anneli hade lämnat en påse där med diverse svenska magasin, barnmatsburkar och diskborstar (ja, kan ni tänka er det finns faktiskt inte att köpa här). Det var SÅ uppskattat! Tusen, tusen tack!

Njut kvällen mina vänner!

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Hovdamen 21 juli, 2013 at 20:53

  Klart jag gillar din sida på Facebook! Nu är det gjort. Även jag har en sida som du kan få gilla om du vill:-)

  https://www.facebook.com/Yoycefunderingar?ref=hl

  • Reply pilotfrun 21 juli, 2013 at 20:56

   Vad kul! Klart jag ska:)

 • Reply mariette 21 juli, 2013 at 22:11

  Ja, diska med svamp hade jag svårt för ibörjan då jag inte tycker om att ha på mig gummihandskar och stå med händerna i allt kändes fel, då saknade jag verkligen diskborsten 🙂
  Små saker blir plötsligt stora.
  Ha en skön start på veckan.
  Kram

 • Reply dianasdrömmar 22 juli, 2013 at 06:08

  Svenska magasin måste vara toppen 🙂 kram Diana

 • Reply Stoffisen 22 juli, 2013 at 17:55

  Heja. Det är så mycket bättre med en sida tycker jag. Mer lättnavigerat och man kan också se statistik på ett annorlunda, bättre, sätt.

  Jag gillar redan. Såklart!

  Kram
  Stoffe

 • Reply Agge 22 juli, 2013 at 19:55

  Klart jag gillar din sida på FB.:)
  Kramiz…

 • Reply Karin Bucht 23 juli, 2013 at 07:52

  Åh, så bra!

 • Reply Linn 23 juli, 2013 at 19:41

  Klart jag gillar på FB! 🙂

  Jag tycker att de olika sociala medierna fyller olika funktioner och syften. Facebook, där samlar jag det personliga, nära vänner, och kommunicerar aktivt. På Twitter följer jag kändisar och bloggbekantingar, konverserar då och då, men det är inte alls lika personligt som Facebook. Instagram använder jag inte, men det har ju sitt användningsområde, med bilder. Och så Pinterest, som jag använder mest för att själv komma ihåg och inspireras. Så jag tror nog att Facebook lever kvar ett tag än, tills det kommer något som fyller samma behov med på ett bättre sätt.

 • Leave a Reply