allt som är vackert, de där dagarna som kallas livet, Inredning

pink is pretty

damernas3

Det är inte så ofta den lilla ”stjälporedan” förekommer på bild här längre:) Numera är han mer hjälpreda än stjälporeda, och söt som socker dessutom! Men så fort kameran kommer fram så flyr han all världens väg eller börjar hoppa och dansa så att det är nästintill omöjligt att fånga honom på bild.

damernas4

Men när det låg söta rosa bom boms framme så hejdade han sig en minut eller två. I morse blev det till att vi försök oss här hemma. K och jag var vakna till långt in på småtimmarna och slog in paketet för glatta livet och väckarklockan missade vi…. Men det blev bra till slut som det alltid blir bara man tar det lugnt och tar några djupa andetag.

damernas1

Nu på morgonen har jag hunnit med att göra ytterligare en omgång knäck och jag tror jag har hittat knepet. Förr om åren tyckte jag alltid att det var så svårt att få dem så där perfekta men om man tar av smeten när den är på exakt 124°.

damernas2

Häromdagen när jag var på ICA så kunde jag inte låta bli att köpa en tidning. Och jag kan absolut säga att jag köpte den på grund av dess snygga omslag. Jag älskar allt med denna bild. Färgerna, modellens snygga färg och frisyr. Blir suuuperinspirerad! Tänk så mycket ett omslag kan göra! Jag blir taggad på att klippa av mig håret men känner samtidigt att jag älskar mitt långa som jag kan variera i all oändlighet (inte för att jag gör det men jag vet att jag kan:).

damernas5

Boken Säker Stil skriven av Emilia de Poret & Ebba von Sydow köpte jag som en för tidig julklapp till mig själv. Jag har goda förhoppningar om att den ska underlätta min årliga garderobsutrensning.

damernas6

Jag såg förresten att Damernas hade världens erbjudanden på prenumeration med fyra produkter från Rituals + 6 nr av tidningen för endast 199:- . Grymt bra för jag älskar Rituals (detta är inte något samarbete utan bara ett tips!)

Önskar er den bästa dagen!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 22 december, 2015 at 15:12

    Har med den boken… Men borde ta och läsa den med;-)
    Men nu kanske det blir tid under ledigheten 🙂
    Önskar dig en riktigt God & Fin Jul!
    Kram Anna

  • Leave a Reply