de där dagarna som kallas livet, Inredning, småprylar

pip och bu för nätshopping

I alla fall för en tid framöver. De senaste veckorna har jag nämligen haft en sån ryslig otur med saker jag har beställt på nätet. Förra veckan fick jag en cardigan med fläckar som jag var tvungen att returnera, i går hämtade jag ut en hunky dory topp som hade passform som ett fyrmannatält och får åka tillbaka. Sen idag när jag gick till macken för att hämta ut några muggar jag beställde förra veckan så var paketet helt kvaddad. Jag riktigt fasade när jag öppnade det och mycket riktigt så var en av muggarna trasig. Så in i tråkigt!

En av muggarna var tack och lov hel och således kunde jag åtnjuta eftermiddagskaffet i den. Jag har gått och kollat muggarna ett bra tag nu och de är inga nyheter direkt men de är riktiga ”rebecca muggar”. Och sen jag drack mitt morgonkaffe ur dem hos Åse så är jag hooked. De kommer från holländska pip studio och är i en jättevacker rosa nyans. Pip studio har också härligt mönstrade tapetkollektioner och tyger.

20130130-194759.jpg

I dag har varit ytterligare en jobbig dag för vår lilla bebis och näsan hans har runnit i ett. Tack gode Gud för nässugen! Vet inte hur jag hade klarat mig utan den. Fast om jag inte missminner mig så hette den ”snor-frida” i begynnelsen. Köpte nämligen en sådan till äldste sonen. Men tur är väl det att de nu har bytt namn till det mer konkreta ”nässug”. Vem vill ha sitt namn förknippat med snor liksom?

Höjdpunkten för vår lilla mini var när vi bytte till sittdel på vagnen. Han tjöt högt av skratt när vi körde runt här i köket. Det var nog en helt ny värld som öppnade sig.

20130130-195744.jpg
Därefter tog vi en lång promenad i det lite småmulna vädret. Det blir liksom inte så många knop gjorda när man går med ynklig, sjuk bebis hängande på armen merparten av dagen. Gjorde dock ett tappert försök att påbörja en fotobok till dottern. Någon här som har erfarenheter av detta och vilka företag som är bra?

20130130-200101.jpg

Dagen avslutades på MAX efter att ha haft sista mötet med mäklaren innan huset går ut till försäljning. Och om hamburgare är kladdigt att äta i vanliga fall, så är det helt obeskrivligt omöjligt att äta hamburgare med en bebis på armen. Till råga på allt en hamburgare i salladsblad, utan bröd:) men allt går med god vilja och en himla massa kladd….

Nu tar vi kväll här i vårt casa. Barnen är nybadade och ska snart upp i säng. Själv tror jag minsann att det får bli en stund bläddrandes i lite tidningar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Happyvardag 30 januari, 2013 at 19:29

  Vilken trist otur vännen……Och så förkylning på lillkillen. Hoppas innerligt att ni får ne god nattsömn inatt och en bättre morgondag….Kram Mia

  • Reply pilotfrun 31 januari, 2013 at 10:01

   Tack Mia! Den blev sådär men nu kan det bara bli bättre. Tycker han är mycket piggare idag.
   Kram!!

 • Reply Stoffisen 30 januari, 2013 at 19:37

  Jag förstår hur det känns att beställa från nätet när man inte får det man önskar eller när något är defekt. Det hände mig ganska ofta förut, men senaste gångerna så har det varit tipp topp. Det beror nog främst på att jag har en pålitlig webbshop som jag handlar hos, CareofCarl. Dem är verkligen toppen på alla sätt, men säljer bara herrkläder från riktigt schyssta brands.

  Koppen var helt underbar. Det är inte bara din stil, så jag stjäl lite av det som är dig just nu *hihi*

  Hur känns det att huset är på annons nu? Är det tufft?

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 31 januari, 2013 at 10:08

   Jag är bara glad om jag kan inspirera någon:) så bara stjäl du på! Känns lite konstigt med huset. Är lite mentalt upp och ner. Men det gäller att försöka stanna i känslan av att allt kommer att bli super.

   Kram fina du!

 • Reply Marlene 31 januari, 2013 at 08:33

  Jag gör alla mina fotoböcker på smartphotos sida. Böckerna blir fina även om sidan är lite meckig ibland. Tänk på att spara ofta! När boken är klar så låter du den ligga tills det kommer ett 50% erbjudande, de kommer ganska tätt 🙂

  • Reply pilotfrun 31 januari, 2013 at 10:21

   Tusen tack för tipset Marlene! Det låter ju verkligen kanon. Och 50% ibland. den sidan ska jag kolla in. Bums!

   Kram
   Rebecca

 • Reply MissM 31 januari, 2013 at 21:47

  Testade sist nu http://fotoklok.se måste säga att den boken blev helt klart bättre än de andra jag testat, så mitt tipps är Fotoklok.

  • Reply pilotfrun 1 februari, 2013 at 08:36

   Tusen tack för tipset! Ska lägga in även denna som bokmärke.

  Leave a Reply