shopping

Plain Vanilla, Pink India och så lite Lindex

Nyss hemkommen från BB, sittande ammandes i soffan så började jag surfa runt efter lite nya kläder. För hur härligt det än är att ha mage så är det helt underbart när den försvinner. Tycker i varje fall jag. Jag fastnade för sidan Miinto.se där flera butiker samlas under gemensamt namn och beställde hem lite härliga plagg. Som de flesta andra så älskar jag rea så jag blev helt lyrisk när jag hittade fantastiskt fina saker till bra pris. Min garderob behövde sannerligen ett litet lyft efter dessa nio månader:)

Top euphoria black lace från Plain Vanilla

Denna top som normalt kostar 995:- fyndade jag för 395:- här

Klänning/tunika från Pink India på rea hos Miinto, jag gav 479:-, ordinarie pris är 1599:-, här hittar ni den

Även detta var ett fynd jag gjorde, klänningen Dress Bliss butterfly nude från Plain Vanilla. Riktiga höstfärger tycker jag och den kommer jag att använda flitigt i höst. Funkar både att använda till vardags och fest beroende på vilka attiraljer man väljer till.

Slutligen, en härlig skjorta från Lindex som jag har bott i de senaste dagarna. Jag tycker att den är superhärlig, både i färg och i passform.  Den passar dessutom ypperligt på en nyförlöst mamma som helst går i leggings dagarna i ända. Färgern och passformen är inte det enda som är bra med denna utan även priset, 199:- som hittat.

Nu när Bruno sover så ska jag passa på att ta mig en kopp kaffe och läsa igenom morgontidningen. I morse steg jag upp vid 05.30 för att få i ordning allt och alla och det var också senast jag drack kaffe så nu börjar det kännas. Allt gott och på återhörande!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia Bark 6 september, 2012 at 18:22

    Mycket snygga prylar vännen. Ohc du är precis lika söt som alltid. Kram Mia

  • Leave a Reply