belysning, hudvård och make up, shopping

Push up, blandade oljor och ÄNTLIGEN nya lampor!

Torsdagar är sköna dagar det! Dagen idag börjades med ett löppass på 6 km i härligt frisk luft, styrka på det och sen kände jag mig nöjd. Nu gäller det ju liksom att hålla igång så att man kan åka upp farten på sitt springande successivt. Vårt mål är ju som sagt att ta milen på 55 min.

När barnen var hemkomna så tog vi oss en sväng till Väla. Julian behövde lite nya kläder och själv skulle jag köpa nya glödlampor till de nya lamporna som jag beställde häromveckan. Jag provade Benefits push up liner för första gången och resultatet blev helt ok tycker jag.

push-up

Hårfärgen är också relativt ny. Jag fick den fixad inför modevisningen jag gick förra helgen.  För att skona mina blekta längder så lade frisören i en toning i hårbotten och en kall nyansering i hela håret. Det känns bra och numer är jag duktig på att ta hand om mitt hår…..eller nåväl jag försöker ta i kräm som ska vårda längderna.

På Väla gick jag lite bananas på dofter och oljor förutom då de där rackarnas glödlamporna som jag faktiskt inte fick tag på.

push up3

Inne på Rituals så blev det både doftpinnar och en en duscholja som jag bara inte kunde motstå. Den luktade himmelskt! Och på Body shop hittade jag en olja som gick att använda både på huden, i håret och i badvattnet. Jag och oljor alltså. Så sugen på att testa Body shops nya serie Oils of life men tills dess att jag har använt upp mina befintliga krämer så nöjde jag mig med den till kroppen.

Väl hemma så stod pappsen på uppfarten och överraskade. Han hade köpt ny bil och kom på spontanbesök. Besöket resulterade också i att han fixade elen på mina lampor åt mig då de saknade både kontakter och annat.

push up2

Jag får visa bättre bilder i morgon i dagsljus men jag blev så otroligt nöjd. De passar som handen i handsken där över köksön. Köket känns mer komplett på något sätt.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ekenäsliv 9 oktober, 2015 at 07:08

  Så fin du är!!
  Å lamporna var ju supersnygga! Har själv en diamondlight som jag älskar:))
  Är på jakt efter nya lampor i fönstret till vår glasveranda.. Svårt det där med belysning tycker jag. Vi behöver ganska så höga lampor där och jag vill ha lite stramare linjer nu..
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 • Reply Marie 9 oktober, 2015 at 21:06

  Vad fint ditt kök är! Jag ska bygga nytt och vill gärna ha marmor. Men en del säjer att det är svårskött. Så jag tänkte passa på att fråga dig. Hur sköter du det? Håller det sig snyggt? Gillar du det fortfarande efter att ha levt med det ett tag?

  • Reply Rebecca 12 oktober, 2015 at 19:38

   Tack! Ja, marmor är toppen. Har svårt att tänka mig att jag kommer att tröttna på det. Marmor är naturmaterial och precis som alla andra naturmaterial är de mer känsliga än andra. Dock skulle jag aldrig vilja ha något annat då jag tycker det är så levande. Men där tänker man ju så klart olika. Vi behandlar marmorn (precis som kalkstenen) med stentvål.

   • Reply Marie 13 oktober, 2015 at 06:36

    Tack för svaret! Då ska jag fortsätta fundera på att ha marmor i köket. Naturmaterial är ju så snyggt!

  Leave a Reply