de där dagarna som kallas livet, tips

Readly-läs dina favoritmagasin digitalt

Nu har busen och jag lite skidpaus. Han åker och åker, helt otroligt vad de där små benen klarar av. Nu chillar vi lite i stugan medan de andra tar några åk. Barnen har verkligen utvecklats mycket bara under de få dagar som vi varit här.

Tänkte jag skulle passar på att tipsa er om värsta fiffiga tjänsten. Själv älskar jag magasin och tidskrifter och köper gärna och ofta. Men sedan en tid tillbaka så har min konsumtion minskat eftersom jag har börjat prenumera på Readly. Readly är en app man laddar ner och som man kan läsa en massa tidningar och magasin genom för bara 100 pippilipopps i månaden.

(null)
Det var faktiskt min pappa som tipsade mig om detta när vi bodde i Spanien. I Readly finns alla möjliga tidningar, både matmagasin, söndagsbilagor, inredningsmagasin och mycket mer. Man kan dessutom prova på gratis en period. Dagens tips!!

Både bra för miljön och smidigt framförallt när man reser eftersom man inte behöver ha några tidningar som fyller upp hela handväskan med sig. Jag är inte sponsrad av Readly på något sätt utan tycker bara det är en fantastisk tjänst och något som fler borde ta del av.

Nu ska jag bläddra igenom senaste numret av Plaza interiör medan Bruno tittar lite på Dora.
Har ni också sportlov denna vecka?
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply