de där dagarna som kallas livet, familj

Redo för skidsemester och blommande körsbär

Det blir ett sent hej och hallå i dag. Jag har jobbat hela dagen och tidigare i kväll åkte K till Spanien igen. Däremellan skulle vi hinna avhandla vad som hänt här hemma med snickaren på besök, flyttfirman som kom hit för att flytta pianot, barnen, skolan, ny hylla som vi har ritat och beställt av en snickare och smed för att ha i köket etc. etc. När barnen väl skulle lägga sig satte jag sedan igång med att baka inför min dag som är i morgon. Barnen är så roliga för de var så spända och förväntansfulla att de knappt kunde sova. I och med att K är borta så tar de sin uppgift på största allvar. Underbara ungar!!

Denna gång fick K och jag en ledig dag tillsammans och på den dagen hann vi med att köpa in allt som vi behöver inför vår skidsemester på sportlovet. Vi åker till Idre på fredag natt/lördag morgon. Och K kommer hem igen på fredag natt!!!! Ja, ni ser hur det kan bli ibland. Loppan tar detta med skidsemester på fullaste allvar som ni ser:) Och var helt överlycklig när hon fick prova diverse prylar.

Vi kommer att hyra det mesta av utrustningen på plats men en del har vi redan införskaffat.  Jag fick komplettera upp mina egna saker med nya strumpor, en tröja i merinoull och en ny fleece. Som tur är var allt på rea på Intersport.

Lagom till min födelsedag står alla körbärskvistar som jag köpte för någon vecka sedan i blom. Det kan liksom inte bli så mycket finare! (Bara med magnolia -gud, vad jag saknar vårt gamla träd!!)

De gör sig så fint i de ärvda vaserna från Gustavsberg.

Nu kallar sängen på mig och jag ska försöka få en liten dejt med John Blund innan förväntansfulla små sötnosar kommer in och sjunger.

Kram och sov gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply annorlunda underbara 11 februari, 2015 at 08:45

  cumpleaños feliz guapa. Hecho de menos <3
  Kram J

 • Reply I mitt huvud 11 februari, 2015 at 09:33

  Vad fint med körsbärskvistar!!

 • Reply Anna 11 februari, 2015 at 09:53

  Härligt med skidsemester och till bästa stället! Vi åker upp v10, skall bli fantastiskt skönt! Vill bara tipsa om skiduthyrning i Idre, hyr hos Skidshop som ligger på vänster sida när ni kör upp från Idre by och innan ni kommer fram till fjället. Ronny där är jättebra och väldigt mycket billigare! Vi hyr alltid där när vi är uppe och skulle det vara något som klämmer eller så så är det bara till att byta! Ha en fin skidvecka! // Anna

  http://www.skidshop.se/idre/se/huvudmeny/uthyrning/

 • Leave a Reply