de där dagarna som kallas livet, event

release för Åses nya bok

Som ni vet så åkte jag ju upp till Stockholm i tisdags. Anledningen till det var att det var release för min väninna Åses nya bok Ät & Njut! Så i tisdags morse bilade vi upp till Stockholm, Åse, Daniel, Åses mamma Birgitta och jag. Själva festen hölls i Gamla Stan i PR-byrån Prettos vackra lokaler.

I vanlig anda har jag inte knäppt en enda bild (jag hade fullt upp med att socialisera:), men jag har lånat bilder från Åse och Mats. Mats var även den som stod för Åses grymt snygga styling, både hår och make up. Han har dessutom en egen blogg där han bjuder på både skönhetstips och recept.

Så grymt stolt över min duktiga kompis! Sen vi lärde känna varandra där på Cypern för x antal år sedan har hon utkommit med inte mindre än TRE böcker som alla har fokus på glutenfri lågkolhydratkost.

Vi bjöds på gott bubbel och hälsosamma tilltugg, som förutom den goda smaken också var en fröjd för ögat.

Här är jag tillsammans med Åses syster Samone, svåger Martin och mamma Birgitta. Martin njöt av bubblet men fastnade än mer för den goda örtdrycken från Noa relaxation som serverades.

Åse med två av personerna som förekommer i boken, Mats Carlsson stylist och fotograf och Leila Söderholm som är både personlig tränare och kostrådgivare.

Det blev en hejdundrandes kväll och efter ett lyckat bokkalas så begav sig några av oss till Lilla Ego. En mysig liten restaurang med den mest fantastiska maten.

Fler bilder på den utsökta maten och på restaurangen i sig finns att se hos Mats. Det enda jag inte fick ner där var en shot (eller egentligen två) beståendes av bourbon i det ena glaset och pickleslag i det andra. Men med tanke på att jag avskyr ättikslag så är jag imponerad över att jag ens fick ner en minimini-smutt. Men som sagt, not really my bag at all!

Det var en lååång bilresa upp och ner till Stockholm och vi var inte hemma på de sydligare breddgraderna förrän klockan var nästan 20. Då nattning av barn och sedan jobb en liten stund. I morse ringde dessutom klockan tidigt för K som var tvungen att flyga via London för att ta sig till den flight som han själv skulle flyga i Malaga vid 14-snåret. Puh! Lång dag för både honom och mig känns det som. Men visst är de underbara de här kontrasterna, ena dagen på galej i Stockholm och nästa tillbaka på skolan hos eleverna.

Nu har den yngste mannen somnat (han vaknade vid 5.30 i morse) och det blir en mycket lugn kväll för mig!

Kram   

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply annorlunda underbara 5 februari, 2015 at 20:28

  OH så fin du är min vän, saknar dig <3
  puss

  • Reply rebecca 6 februari, 2015 at 19:55

   Tack fina! Saknar dig också!
   Kram

 • Reply happyvardag 6 februari, 2015 at 20:32

  Vilken härlig fest……Och så fina ni är. Åses bilder är galet fina och tilltalande. Kram och god helg….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/02/06/det-dar-med-olika-personligheter/

 • Leave a Reply