shopping

Rockefella på Campadre

I dag är det kampanj på Rockefella kläder på Campadre. Jag gillar verkligen rockefella då de är så coola med lite rockabillykänsla. Beställde hem några kjolar till Alba och b la en snygg jeans skjorta till Julian. Så passa på att fynda! Känns som att jag inte behöver åka till H&M i dag som jag hade tänkt då priserna verkligen är sjukt bra på dessa kläder. Och så är de förstås mycket läckrare också:)

Jag hade otroligt svårt att välja då alla kläder är så himla fina men efter att ha ändrat i varukorgen x antal gånger bestämde jag mig slutligen för två plagg till Alba och två plagg till Julian. Albas födelsedag närmar ju sig här med stormsteg så det kan vara bra att inhandla lite födelsedags presenter.

Alba har länge pratat om att hon vill ha hängseln (och då egentligen byxor) men jag tror att hon kommer att bli överlycklig när hon får denna hängselkjol istället:)

Skjortan som jag beställde till Julian ser ut såhär

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply