Inredning, sovrum

rosa är inte så dumt ändå

Att ge sovrummet lite TLC var länge overdue kände jag imorse när tvätthögen skrek som högst och mest illvilligt på mig. Med strykbrädan ståendes i ena hörnet, byrån överbelamrad med skräp, en spegel jag inte trivdes med, en yogaboll som låg överst på det vita skåpet och annat smått och (o)gott så kände jag en plötslig lust att fixa till därinne igen. Lightversionen:) Rosa kändes inte helt fel ändå när jag hade gjort mig av med allt oönskat därinne.

4V5A1455

4V5A1449

Att dessutom kunna bädda rent med världens ljuvligaste linnelakan gjorde såklart inte saken sämre. Vi är rörande överens K och jag om att de måste var de skönaste vi bäddat med på länge. Nu är det bara en sängkappa som saknas för att så att säga göra sängen än mer fullbordad. Jag köpte mina lakan när det var 30%Ellos och det kan du också få om du uppger koden 345403 i kassan.

4V5A1448

4V5A1452

Min loppisfyndade lampa får stå kvar på byrån,  i varje fall ett tag till och min Dr Westerlund har återfått livsgnistan. Ett tag såg den väldigt ynklig ut vill jag lova.

Och för er som undrar om det går att ha det såhär med tre barn så är svaret nej. I varje inte längre än typ fem minuter eller så lång tid som det tog att fotografera.

4V5A1461

När Brunan såg hur fint mamma hade bäddat så blev han nog riden av tvångstankar och fick en plötslig lust till att hoppa upp i sängen, oreda och kasta ner täcket och hela faderullan på golvet. Tack mitt lilla gull!

Nu är K äntligen hemma och idag ska det tydligen forträttas med taket. Min pappa kommer också för att fortsätta vara behjälplig i det arbetet. Med sig har han eventuellt en våg också som jag tänkte låna. Hiskeligt va?! Men det måste till när man ska köra mammafitness. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan om en stund ska jag fixa mina naglar. Kan ni tänka er vad lyxigt för en utsliten trebarnsmamma…..

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply