kläder och mode

Såå snyggt med skinn ❤️

Än har i varje fall inte jag börjat känna för att klä mig i ljusare kulörer och pasteller utan det är svart och vitt som gäller, och en och annan mörkgrön sak. Skinnbyxorna fick ju sin stora comeback 2015 känns det som och det är ett plagg som håller även i vår. Jag tycker det är grymt snyggt! Ett riktigt statementplagg. Sist de var i ropet var ju någon gång på 80-talet då alla hårdrockare syntes i tajta-som-attan-skinnbrallor.

Såhär vill jag klä mig i vår. Snyggt och grafiskt. Med skinnbyxor är det dessutom lätt att både ”klä upp” och klä ner. Allt beror såklart på vad man väljer för topp och skor. Alla kläder i kollaget kommer från Ellos.
skinnbrallor

Schyssta pumps Ellos collection (till rea nu dessutom), svart skinnväska i påsmodell Whyred, vit tisha Hunky Dory, svarta skinnbyxor med dragkedjor Ellos collection, svart långkofta  Hunky Dory (och också den på rea:)  och slutligen en schysst ljusbeige scarf som även den är från Hunky Dory .

Min förkylning vägrar att ge med sig, och det är väl klart. Man brukar ju inte slippa undan så lätt när man väl har dragit på sig en dunderförkylning. Men jag dricker mitt citronvatten, tar rinexin och kortisonspray i förhoppning om att bihålorna ska skonas denna gång. Vore så underbart skönt!

Njut fredagen ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply