de där dagarna som kallas livet, hus och renovering, livet i familjen

septemberlördag

Lugn morgon här i stugan. Store killen har sovit över hos en kompis, K har åkt till huset och de andra två roar sig själva såhär en stund på morgonkvisten. Det var så pass att jag efter att de hade avverkat sin frukost faktiskt hade möjlighet att sitta kvar en stund vid bordet med min kaffekopp och senaste numret av Elle decoration.

För närvarande har jag fler olästa magasin än tid, men förhoppningsvis börjar vi se ett slut på det här nu. Byggarna kom nämligen igår och vår förhoppning är att de ska hinna färdigställa en hel del på den månad som de ska vara här och arbeta hos oss. Detta är förresten den första helgen på en och halv månad som K är hemma. Galet det är jobbet alltså!

Igår var vi bjudna till Tommy (med antikaffären) på party party som de brukar kalla det. Min svärmor undervisade i italienska när hon levde och de vi träffade i går var en av hennes grupper som fortfarande träffas, umgås och äter italiensk mat. Igår var det knyt och vi smaskade på caprese, paj med soltorkade tomater, ruccola med bresaola, tiramisu och annat gott. Supergott och supermysigt! Tack för att vi fick vara med på er trevliga sammankomst.

Ulla-Britt hade satt ihop världens härligaste tallrik med hösthallon från trädgården och vindruvor från Boarp som var vackert upplagt på vinblad från sin trädgård.

Jag har just upptäckt att jag har glömt min laddare till datorn på jobbet och batteriet står på 10%. Inte helt optimalt. Kanske tvingar det mig att koppla in vår iMac som har stått i ett hörn sen vi flyttade in i stugan. Eftersom vi är här på obestämd tid och jag hela tiden har hoppats att det ska bli så kort tid som möjligt så har jag inte tagit mig tid till att fixa med den, men kanske måste det bli nu.

Dagen kommer att (som vanligt) bjuda på städ och plock här i stugan, men så klart också en vända till huset för att kolla hur det går för dem och eventuellt en runda till Boarp och Design House Stockholms outlet. I och för sig, efter onsdagens utflykt till Väla så är jag inte så säker på att jag vill ha med Bruno till fler affärer på ett bra tag.

Nu varnas det för att batteriet ska ta slut så jag får skynda mig att trycka på spara knappen.

Ha en underbar lördag så här i september och njut av att det vackra vädret håller i sig!

Kram

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Oskar 20 september, 2014 at 10:11

    Gott det ser ut!

  • Reply happyvardag 20 september, 2014 at 20:56

    Åh vilken härlig bild….Lät ju mumsigt med. Hoppas ni får en skön helg. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/09/20/sunshine/

  • Leave a Reply