Inredning, sovrum, vardagsrum

Sist på bollen

Eller sist på bloggen i det här fallet (hehe) med att visa stylisten Emma Wallméns alldeles förtjusande lägenhet som just nu är till salu via Fantastic Frank. När jag fick upp den i mina flöden förra veckan så hade jag en plan som gick ut på att vara först men som ni ser så blev inte fallet så….. Ni får hålla tillgodo nu istället.

emma1

emma2

Hjärtat i den här lilla lägenheten är målad i en mycket förtjusande ”rosapersikoish” färg som blir alldeles förträfflig ihop med det grafiska och jordfärgerna. Pretty as a picture! Duktiga Emma hade jag förmånen att träffa en helg i Österlen förra våren då hon höll en workshop i konsten att duka med naturmaterial. Läs mer här

emma3

emma4

Att naturen och naturmaterial ligger Emma varmt om hjärtat ser man inte minst i hennes lägenhet.

emma5

emma6

Den lilla köksdelen är målad i en grå nyans som fortsätter ut i hallen och köksdelen är också avgränsade med ett litet fönsterparti bestående av spröjsade fönster. Att sätta upp en fönstervägg är ett utmärkt sätt att avskilja rum! Helt otroligt att denna lägenhet endast består av 22 kvadratmeter.

emma7

De snygga möblerna i kork kommer från IKEAS kollektion sinnerlig som är ett samarbete med den brittiska designern Ilse Crawford. Vägglampan ser bestämt ut som Disc från Markslöjd.

emma8

Självklart är det stylish även i badrummet och som i ser håller badrummet samma färgskala som övriga lägenheten, persikorosa, grafiskt och naturmaterial. Riktigt, riktigt snyggt!

Själv blir jag lite sugen att anamma konceptet i vårt sovrum som förvisso består mest av rosa och svart men jag har ännu inte blandat in något naturmaterial. Kanske är det det som saknas?!

Kram & sov gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply